2022-12-26

Четверо студенток політехніки навчатимуться за програмою обміну в Поморській академії

Поморська академія в Слупську прийняла чотирьох студенток факультету філології, психології та педагогіки Полтавської політехніки на довготривале навчання за програмою обміну.

Четверо студенток політехніки навчатимуться за програмою обміну в Поморській академії

Студенток Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» спеціалізації 014.021 «Середня освіта (Англійська мова і література)» факультету філології, психології та педагогіки – Анастасію Біду, Євгенію Євтенко, Анну Лугову та Катерину Шашко прийняла Поморська академія в Слупську (Польща) на довготривале навчання за програмою обміну.

Навчання за програмою обміну відкрило чимало можливостей: багато занять з мовної практики, цікаві викладачі, захоплені своєю дисципліною, та змістовне дозвілля, без якого важко уявити студентське життя у Польщі.

Наші студентки відзначали теплий прийом польської сторони і нині вони успішно опановують предмети англійською та польською мовами: «Practical English», «Public performance», «Writing skills», «Work with a literary text», «Creative speaking», «Critical analysis of media discuss», «Prescriptive grammar», «Phonology», «Methodology of English teaching», «Polish». 

«Неймовірні життєвий досвід, практика мов, знайомства і світ, який перевернувся на 180°», – так характеризують студентки своє перебування в Польщі. Вони безмежно дякують керівництву Полтавської політехніки і викладачам кафедри загального мовознавства та іноземних мов: «Як добре, що повірили в наші сили! А ще краще, що запропонували вийти за межі комфорту, бо тільки так ти здобуваєш те, до чого прямував».

Раніше студентки політехніки взяли участь у молодіжному обміні, присвяченому дискримінації та гендерній нерівності.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»