2023-02-14

Другий семестр в університеті почався в очному форматі

14 лютого у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» почався ІІ семестр 2022-2023 н.р. – заняття відбуваються наживо, розклад відображений в особистих кабінетах здобувачів освіти. Ректор, професор Володимир Онищенко привітав з початком занять.

Другий семестр в університеті почався в очному форматі

«Вітаю, шановні студенти, здобувачі освіти усіх рівнів з початком другого семестру!

Завдяки Збройним Силам України та злагодженій роботі науково-педагогічного колективу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» 14 лютого заняття почались в очному форматі!

Напередодні відбулось засідання ректорату, на якому разом з директорами інститутів та деканами факультетів розглянули готовність університету до початку ІІ семестру 2022-2023 н.р. Укриття підготовлені, інструктажі з техніки безпеки проведені, придбані джерела аварійного електропостачання, аудиторії підготовлені до проведення занять у комфортних умовах наживо – корпуси опалюються.

Шановні колеги-викладачі, нехай тривоги, якими запам'ятається перша пара нового семестру, не завадять нам продовжувати гідно виконувати нашу почесну місію – навчати майбутнє країни.

Бажаю усім успіхів у відповідальній справі – навчанні, адже здобуті знання вам необхідні для відбудови України!

Разом до Перемоги! Слава Україні!» – написав ректор на своїй особистій Facebook-сторінці.

Директор департаменту організації навчального процесу, акредитації та ліцензування Олег Сергійович Максименко представив затверджений графік навчального процесу та укладений розклад навчальних занять, а також електронний сервіс. Усе доступне студентам прямо в смартфоні – розклад і місце занять відображаються в особистих кабінетах на порталі університету: https://nupp.edu.ua/page/rozklad.html

Нагадаємо, перед початком нового семестру викладачі пройшли тренінг з домедичної допомоги та основ безпеки, а на початку навчального року студенти навчались правильно діяти у надзвичайних ситуаціях.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»