2023-02-16

Фахівці сфери фізичної культури і спорту на базі Полтавської політехніки пройшли курси підвищення кваліфікації

Фахівці сфери фізичної культури і спорту на базі Полтавської політехніки пройшли курси підвищення кваліфікації

З 6 по 15 лютого науково-педагогічні працівники Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» провели курси підвищення кваліфікації для фахівців Управління молоді та спорту Полтавської ОВА та працівників профільних закладів. Програми реалізовані спільно кафедрою менеджменту і логістики ННІ фінансів, економіки, управління та права та кафедрою комп’ютерних та інформаційних технологій і систем ННІ інформаційних технологій та робототехніки.

Ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», керівник Української федерації учнівського спорту та Спортивної студентської спілки України в Полтавській області, доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко привітав слухачів з успішним завершенням навчання.

«Надзвичайно приємно бачити у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» людей, які прагнуть постійного вдосконалення і розвитку.

Сьогодні у сучасних умовах цифрової трансформації активно запроваджуються елементи діджиталізації і Полтавська політехніка відгукнулася на потребу провести такі важливі курси з підвищення комп’ютерної грамотності, а найголовніше – з елементами розробки стратегії з розвитку закладів фізичної культури області, для фахівців Управління молоді та спорту Полтавськоі ОВА.

Мені приємно бачити тут колег, адже і сам активно займаюся спортом, і високо ціную співпрацю, яку започаткувала начальниця Управління молоді та спорту Полтавської ОВА Марина Трохименко. Ми вже провели багато спільних потужних спортивних заходів, змагань різного рівня. Впевнений, будемо продовжувати цю добру традицію.

Постійно відбувається багато цікавих змін, технології не стоять на місці й треба постійно вдосконалюватися. Наш головний принцип – освіта протягом усього життя. Тож можливості національного класичного університету завжди відкриті для тих, хто прагне бути на гребені інновацій!» – зазначив ректор.

Навчання здійснювалося в офлайн форматі за двома програмами загальним обсягом 30 годин: «Стратегія розвитку закладів фізичної культури і спорту» (реалізовано кандидаткою економічних наук, доцентом кафедри менеджменту і логістики Аллою Глєбовою), «Комп’ютерні науки» (реалізовано старшим викладачем кафедри комп’ютерних та інформаційних технологій і систем Максимом Демиденком).

Разом з начальницею Управління молоді та спорту Полтавської ОВА Мариною Трохименко ректор університету вручив 22 слухачам курсів свідоцтва державного зразка про підвищення кваліфікації.

«Ви, як господар сучасного, молодіжного освітнього закладу підтримуєте всі ініціативи як в спортивних заходах, так і в освітньому й молодіжному просторі. Хочу подякувати всім організаторам за чудове забезпечення технічною базою, теплими залами, гарними умовами для навчання працівників фізичної культури і спорту та державних службовців управління молоді та спорту.

З цих курсів ми винесли для себе дуже багато, адже на сьогодні тема планування стратегії Полтавської області досить актуальна. На сьогодні розробляються нові шляхи розвитку за умов воєнного стану й інших чинників, задля доручення інвестицій в Полтавську область. Тому підтримка спорту і розвиток молодіжної сфери є основним з оперативних цілей Полтавської області. Я дуже вдячна за настави, за поради в плануванні та за кваліфікацію наших викладачів», – подякувала ректору університету Марина Трохименко.

Раніше фахівці Держаудитслужби пройшли курс підвищення кваліфікації за програмою «Виконання робіт і контроль у будівництві», а також працівники Управління з питань містобудування та архітектури Полтавської міської ради і Полтавського міського управління земельних ресурсів та земельного кадастру і Департаменту з питань реєстрації.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»