2020-12-19

Гоголівці підготували театралізоване вітання університету

Актори Полтавського-академічного музично-драматичного театру імені М.В. Гоголя перевтілились для театралізованого вітання Полтавській політехніці!

Гоголівці підготували театралізоване вітання університету

Головний режисер театру, заслужений діяч мистецтв України Владислав Шевченко і колектив гоголівців підготували театралізоване привітання до ювілею Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» – віншування, подолання чортівні і веселощі в атмосфері творів Миколи Гоголя.

В образі всесвітньо відомого письменника і патрона театру – актор Тимофій Зінченко побажав:

«Прийміть найщиріші побажання, привітання і доземний уклін, адже сьогодні Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» святкує свій 90-літній ювілей! Дозвольте привітати від імені всіх гоголівців, побажати натхнення, довголіття, втілювати нові міжнародні проєкти. І так як ми з вами одна велика родина, прийміть від гоголівців музичний дарунок!»

Університет давно поєднують з театром спільні урочисті події, які увійшли в історію закладів, шанувальники театрального мистецтва серед викладачів і студентів, а також популяризація творчості Миколи Васильовича Гоголя.

Медіа – центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»