2022-02-19

Гравець збірної політехніки став золотим призером Чемпіонату України з більярдного спорту «Вільна піраміда»

Студенти Полтавської політехніки Владислав Плясунов, Євгеній Єкімовський та випускник факультету фізичної культури та спорту Володимир Перкун гідно представили спортивний клуб університету на Чемпіонаті України серед студентів з більярдного спорту «Вільна піраміда». Спортсмени продемонстрували цікаву гру, а досвідчений гравець Володимир Перкун став золотим призером турніру «Білія».

Гравець збірної політехніки став золотим призером Чемпіонату України з більярдного спорту «Вільна піраміда»

Студенти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» взяли участь у спортивних турнірах  Чемпіонату  України серед студентів з більярдного спорту, що проходив  упродовж 14-17 лютого 2022 року у місті Києві на базі більярдного клубу Національного авіаційного університету.  Переможцями та призерами турніру стали 34 досвідчених гравців з восьми регіонів України, які продемонстрували захоплюючу гру, спортивну майстерність та залізну волю до перемоги.

Збірну команду Полтавської політехніки у турнірі «Вільна піраміда» представляли студент групи 101-мФС факультету фізичної культури та спорту Владислав  Плясунов,  студент групи 201-ГР Навчально-наукового інституту нафти і газу Євгеній Єкімовський та випускник факультету фізичної культури та спорту 2021 року Володимир Перкун, які не поступалися своїм суперникам у техніці, демонстрували хороші результати та видовищну гру.

За результатами турніру гравець Володимир Перкун виборов перше місце у турнірі «Білія» Чемпіонату України серед студентів з більярдного спорту «Вільна піраміда».  

Вітаємо переможця,  бажаємо нових спортивних здобутків і досягнень!

Раніше команда політехніки вдруге перемогла на Кубку України зі спортивного більярду серед науково-педагогічних працівників.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»