2022-08-04

Кафедра фінансів, банківського бізнесу та оподаткування отримала статус «Сертифікований центр Академії MASTER-рішень»

Науковці кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування пройшли навчання та отримали сертифікати викладачів Академії MASTER-рішень, а кафедрі присвоєно статус Сертифікованого навчального центру. Відтепер студенти спеціальностей «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування» зможуть вивчати нові спеціалізовані бухгалтерські програмні продукти.

Кафедра фінансів, банківського бізнесу та оподаткування отримала статус «Сертифікований центр Академії MASTER-рішень»

28 липня 2022 року кафедра фінансів, банківського бізнесу та оподаткування отримала статус «Сертифікований центр Академії MASTER-рішень» – це підтвердження високого рівня практичної підготовки фахівців з бухгалтерії, який забезпечує кафедра, і нові можливості для студентів.

Реалізовуючи мету Університету «Сучасна та якісна освіта понад усе», науковці кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування пройшли навчання та отримали сертифікати викладачів Академії MASTER-рішень, а кафедрі присвоєно статус Сертифікованого навчального центру.
Відтепер студенти спеціальностей «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування» зможуть вивчати нові спеціалізовані бухгалтерські програмні продукти, з якими можна працювати з будь-якого гаджету, та набувати практичних навичок з бухгалтерського обліку грошових операцій, виробництва товарів, кадрів та зарплати, складського обліку тощо. Спеціальне програмне забезпечення для ведення комплексного обліку відповідного до вимог українського законодавства повністю адаптується як під потреби бізнесу, так і під потреби бюджетних установ.

Нагадаємо, нещодавно відкрита нова навчально-наукова лабораторія кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування для практичної підготовки студентів – «Навчальний банк». Оснащення навчального банку відповідає всім вимогам Національного банку України до облаштування банківських установ.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»