2021-01-25

Хочеш високий бал ЗНО? Реєструйся на підготовчі курси в політехніці!

Університет продовжив набір на курси підготовки до ЗНО-2021: зареєструватись можна онлайн і за телефоном. Вартість не підвищена, а заняття відбуватимуться як в університеті, так і дистанційно для абітурієнтів з різних регіонів.

Хочеш високий бал ЗНО? Реєструйся на підготовчі курси в політехніці!

«Абітурієнти мають змогу ефективніше підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання та успішного вступу, зокрема, до Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». Бали ЗНО учнів, які відвідували наші курси, на 30% вищі, ніж середні по Полтаві і області, тобто загалом учні набирають від 180 балів і вище. Це дає високі шанси вступити на омріяні спеціальності. На підготовчих курсах викладають провідні науковці університету, які мають багаторічний досвід доуніверситетської підготовки школярів, успішної підготовки до ЗНО і використовують сучасні формати у навчанні», – зазначила Світлана Ревенко, методист вищої категорії підготовчого відділення навчально-наукового центру по роботі зі студентами та обдарованою молоддю.

Старт занять в університеті: 25 січня 2021 року

Реєстраціяhttps://forms.gle/bX7BSRi4MvyFfaPYA

Діє найкраща цінова пропозиція!

Контакти і вартість курсів: (0532) 561 948, (0532) 561 604, (099) 057 65 17

Адреса: м. Полтава, пр. Першотравневий, 24, каб. 123

 

Підготовка  проводиться за програмами ЗНО з навчальних предметів:

  • українська мова та література;
  • математика;
  • історія України;
  • іноземна мова (для абітурієнтів усіх спеціальностей)
  • фізика;
  • хімія;
  • біологія;
  • географія.

Також готуємо до творчих конкурсів із креслення, рисунку та живопису.

Можна обирати різні форми навчання – вечірні (понеділок-п’ятниця: 16:20 – 18:30) або заочні курси.

Заняття відбуватимуться аудиторно в університеті і дистанційно.

+ 10 балів! Випускникам підготовчих курсів університету для вступу на основі повної загальної середньої освіти до Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності (з Переліку спеціальностей, яким надається особлива підтримка) нараховуються додаткові 10 балів за результатами підсумкової атестації за умови, якщо вступник допускається до участі в конкурсному відборі для зарахування на навчання.

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» має звання «Лідер вищої освіти України» і нагороджений Гран-прі за профорієнтаційну роботу з молоддю на міжнародній спеціалізованій онлайн-виставці «Освіта та кар’єра-2020». Також університет має відзнаку «Лідер інновацій в освіті-2020» і високі позиції в національних та міжнародних рейтингах.