2022-10-25

«Спробуй і ти!»: команда політехніки стала півфіналістом конкурсу стартап-проєктів від Create Creative Entrepreneurs

Команда Полтавської політехніки увійшла до півфіналу IV конкурсу стартап-проєктів «Спробуй і ти!», організованого громадською організацією «Інноваційна генерація» спільно з Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради. Студенти і викладачі презентували власні стартап-ідеї у чотирьох номінаціях — «Креативний та крафтовий бізнес», «Соціальний вплив», «Цифрові технології» та «Зміна клімату».

«Спробуй і ти!»: команда політехніки  стала півфіналістом конкурсу стартап-проєктів від Create Creative Entrepreneurs

Команда Національного університету «Полтавська  політехніка імені Юрія Кондратюка» увійшла до півфіналу IV конкурсу стартап-проєктів «Спробуй і ти!», організованого громадською організацією «Інноваційна генерація» (місто Харків) спільно з Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради, Регіональною радою молодих вчених при управлінні освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації в рамках проєкту Creatе Creative Entrepreneurs програми Creative Spark: HigherEducation Enterprise Programme від British Council за підтримки Університету Бедфордширу (Лутон, Велика Британія), Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, Української інженерно-педагогічної академії та Української асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти. 

До півфіналу конкурсу було відібрано 15 команд студентів і викладачів-наставників, які представляли власні стартап-ідеї у всіх чотирьох номінаціях конкурсу –  «Креативний та крафтовий бізнес», «Соціальний вплив», «Цифрові технології» та «Зміна клімату».

Команди студентів та викладачів-наставників представляли: 

  • Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»;
  • Луцький національний технічний університет;
  • Національний фармацевтичний університет;
  • Національний університет «Запорізька політехніка»;
  • Державний вищий навчальний заклад «Нововолинський електромеханічний коледж»;
  • Львівський державний університет безпеки життєдіяльності;
  • Українська інженерно-педагогічна академія;
  • Харківський національний  економічний університет імені Семена Кузнеця;
  • Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна;
  • Тернопільський національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського. 

За результатами конкурсного  відбору   команди-фіналісти отримають співфінансування на прототипування та розпочнуть готуватися до фіналу конкурсу. На учасників  чекають  стартап-тренінг зі складанням бізнес-моделі; тренінг з відеопітчингу;презентації стартап-ідей.  

Організатори висловлюють щиру вдячність командам-півфіналістам за чудові і актуальні ідеї, спільне прагнення до відродження та розбудови успішної України.

Раніше студенти відтворили Полтавську політехніку у світі Minecraft

 

Медіа-центр

Національного університету 

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»