2024-09-12

Магістрантка політехніки Катерина Петренко стала чемпіонкою світу з веслування на човнах «Дракон»

Студентка групи 601-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», майстер спорту України з веслування на човнах «Дракон» Катерина Петренко стала чемпіонкою світу, виборовши першість клубного Чемпіонату світу в італійському місті Равенна.

Магістрантка політехніки Катерина Петренко стала чемпіонкою світу з веслування на човнах «Дракон»

У період з 1 по 9 вересня 2024 року в італійському місті Равенна відбулися змагання клубного Чемпіонату світу з веслування на човнах «Дракон» 14TH IDBF 2024 CLUB CREW WORLD CHAMPIONSHIPS серед дорослих, молоді та юніорів.

Масштабна спортивна подія зібрала понад 3000 спортсменів у складі 163 клубів з 30 країн світу. Протягом шести днів активних змагань за першість та комплекти нагород престижного спортивного турніру спортсмени провели 475 запливів.

Студентка групи 601 -ФС факультету фізичної культури та спорту «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка, майстер спорту України з веслування на човнах «Дракон» Катерина Петренко стала чемпіонкою світу з веслування на човнах «Дракон», виборовши першість у складі команди «Salsa Kyiv» у категорії Mix 500m – SB. Нагадаємо, раніше студентка ФФКС Катерина Петренко стала володаркою комплекту нагород Чемпіонату Європи з веслування на човнах «Дракон».

Щиро вітаємо чемпіонку з феєричною перемогою на престижних змаганнях! Пишаємося, бажаємо міцного здоров’я, вагомих особистих здобутків, життєвого оптимізму у підкоренні вершин спортивного Олімпу!

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»