2023-01-26

Магістрантка політехніки стала срібною призеркою наукового конкурсу, дослідивши співпрацю України та ЄС у сфері органічного сільського господарства

Магістрантка спеціальності 292 «Міжнародні Економічні відносини» Навчально – наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Полтавської політехніки Анастасія Андріяш стала срібною призеркою Всеукраїнського конкурсу «Органічне виробництво та харчування - очима студентів». Молода науковиця досліджувала співпрацю України та ЄС у сфері органічного сільського господарства та отримала заохочувальний приз від організаторів конкурсу.

Магістрантка політехніки стала срібною призеркою наукового конкурсу, дослідивши співпрацю України та ЄС у сфері органічного сільського господарства

26 січня 2023 року організаційний комітет Всеукраїнського конкурсу «Органічне виробництво та харчування - очима студентів» провів онлайн – церемонію нагородження переможців, чиї грунтовні наукові дослідження отримали схвальні відгуки членів висококваліфікованого професійного журі та відзначилися науковою новизною і глибокою актуальністю. Конкурс пройшов на базі Науково – методичного центру вищої та фахової передвищої освіти за підтримки проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства». 

Участь у Всеукраїнському конкурсі «Органічне виробництво та харчування - очима студентів» взяли 128 студентських робіт з різних куточків України. Представлені дослідження грунтувалися на всебічному висвітленні актуальних питань органічного виробництва та харчування, презентації особистого студентського досвіду.

Наукова робота студентки – магістрантки спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» Навчально – наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Анастасії Андріяш «Співпраця між Україною та ЄС у сфері органічного сільського господарства» посіла призове місце – авторку нагороджено дипломом ІІ ступеня. Науковим керівником та натхненницею виступила доктор філософії, доцентка кафедри міжнародних економічних відносин та туризму Полтавської політехніки, стипендіатка Кабінету Міністрів України для молодих вчених Ірина Левченко, яка активно продовжує власним прикладом популяризувати розвиток молодіжної науки серед студентів та випускників університету, позитивно мотивуючи молодь продовжувати займатися науково – дослідницькою діяльністю, брати участь у міжнародних грантових проєктах та конкурсах студентських наукових робіт.

«Отримана перемога на науковому конкурсі – ще один потужний стимул до активних занять науковою діяльністю, адже мали пристойну конкуренцію, мали змогу надихнутися роботами інших конкурсантів. Не збираємося зупинятися на досягнутому, плануємо й в подальшому презентувати результати власних досліджень на високому науковому рівні. Твердо переконані, що наші дослідження знайдуть своє широке практичне застосування», - прокоментувала науковий керівник, доктор філософії, доцентка кафедри міжнародних економічних відносин та туризму університету Ірина Левченко.

За результатами конкурсу магістрантку Полтавської політехніки Анастасію Андріяш нагороджено заохочувальними призами - подарунковим сертифікатом від інтернет - магазину «Розетка» на суму шість тисяч гривень та павербанком.

Вітаємо переможницю та її наукового керівника! Зичимо міцного здоров’я, життєвого оптимізму, особистісних досягнень та вагомих здобутків у підкоренні нових вершин наукового Олімпу!

Раніше Президент України призначив професору політехніки державну стипендію, а випускник політехніки створив універсальний наземний дрон і виклав у вільний доступ програму для його модифікації.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»