2022-11-11

Науковиця політехніки стала стипендіаткою Кабінету Міністрів України для молодих вчених

Комітет з державних премій України в галузі науки і техніки оприлюднив список молодих вчених, яким призначили та продовжили виплату стипендій Кабінету Міністрів України. Серед стипендіатів – доктор філософії, доцентка кафедри міжнародних економічних відносин та туризму Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Ірина Левченко.

Науковиця політехніки стала стипендіаткою Кабінету Міністрів України для молодих вчених

Відповідно до Постанови президії Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки від 04 листопада 2022 року № 6 «Про призначення стипендій та продовження виплати стипендій Президента України та Кабінету Міністрів України для молодих вчених» стипендії Президента України призначили 262 науковцям та продовжили виплату 38 науковцям; стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених призначили 312 науковцям та продовжили виплату стипендії 6 молодим вченим.

Відповідно до Додатку 2 до Постанови президії Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки, стипендію Кабінету Міністрів України для молодих вчених призначили доктору філософії, доцентці кафедри міжнародних економічних відносин та туризму Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Ірині Левченко.

Загалом Комітетом з Державних премій України в галузі науки і техніки призначено 264 стипендії Кабінету Міністрів молодим вченим закладів, підпорядкованим Міністерству освіти і науки України.

 Нещодавно Полтавська політехніка увійшла до Європейської Асоціації Університетів.

Раніше п’ятеро науковців політехніки отримали атестати доцентів, а троє студентів політехніки стали стипендіатами Полтавської міської ради.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»