2022-11-08

П’ятеро науковців політехніки отримали атестати доцентів

П’ятеро науково-педагогічних працівників Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» отримали атестати про присвоєння вчених звань доцентів. Під час засідання Вченої ради ректор університету Володимир Онищенко урочисто вручив документи науковцям.

П’ятеро науковців політехніки отримали атестати доцентів

7 листопада під час засідання Вченої ради Національного університету «Полтавська  політехніка імені Юрія Кондратюка» ректор університету, доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко вручив атестати про присвоєння вченого звання п’ятьом науково-педагогічним працівникам політехніки.

На підставі рішення атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України, яка підтримала попереднє рішення Вченої ради Національного університету «Полтавська  політехніка імені Юрія Кондратюка», науковцям університету присуджено вчені звання:

  • Тетяна Зіненко – доцента кафедри образотворчого мистецтва;

  • Леся  Клевака – доцента кафедри психології та педагогіки;

  • Людмила Клеценко – доцента кафедри фізичної терапії та ерготерапії;

  • Аліна Чайка – доцента кафедри менеджменту й логістики;

  • Віктор Гришко – доцента кафедри менеджменту і логістики.

«Сьогоднішнє засідання Вченої ради університету академічно урочисте, адже атестаційна колегія МОН України підтримала рішення Вченої ради Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» і ми вітаємо колег, які наполегливо працюють і отримали визнання своїх професійних здобутків!

Щиро дякую, шановні колеги, за сумлінну працю, постійне вдосконалення і патріотизм до університету та української науки!

Важко переоцінити вашу відданість науково-педагогічній діяльності в умовах війни, адже саме ви навчаєте наше майбутнє!

Зичу нових здобутків і закликаю колектив прагнути до вищих досягнень!

Освіта і наука сильніші за війну!

Слава Україні!» – привітав ректор.

Також під час засідання Вченої ради ректор Володимир Онищенко відзначив роботу факультету фізичної культури та спорту, зокрема в.о. декана факультету Ліни Рибалко та заступниці декана Оксани Гордієнко.

«Останній місяць в університеті активна увага приділялася розвитку фізичної культури та спорту. Мені приємно констатувати той факт, що один із наймолодших факультетів, який функціонує в структурі Полтавської політехніки – факультет фізичної культури та спорту, з перших днів дуже активний. Я хотів би висловити вдячність в.о. декана факультету фізичної культури та спорту Ліні Рибалко та її помічникам, тому що такої кількості спортивних заходів досить високого рівня, організованих автономно, за ініціативи колективу факультету, я давно не бачив. Приємно, що університет живе активним спортивним життям», – зауважив ректор Володимир Онищенко.

Почесними грамотами Національного університету «Полтавська  політехніка імені Юрія Кондратюка» за сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, активну громадянську позицію, патріотизм, відданість, вірність обраній справі в умовах війни та якісну організацію та проведення спортивних змагань нагороджені:

  • Ліна Рибалко – в.о. декана факультету фізичної культури та спорту, доктор педагогічних наук, професор;

  • Оксана Гордієнко – заступниці декана факультету фізичної культури та спорту, майстру спорту України міжнародного класу.

Нагадаємо, на базі політехніки відбулись Чемпіонат Полтавської області з боксу, Чемпіонат України з військово-спортивних багатоборств і університетські змагання з більярду.

Нещодавно трьом науковицям університету присвоїли вчені звання доцента та професора.

Раніше Вчена рада підтримала кандидатури чотирьох молодих вчених на здобуття іменних державних стипендій.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»