2022-06-08

П’ятеро науковців політехніки визнали відповідними вченим званням доцентів

7 червня Вчена рада Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» ухвалила рішення про присвоєння п’яти науковцям трьох структурних підрозділів вчених звань доцентів.

П’ятеро науковців політехніки визнали відповідними вченим званням доцентів

На засіданні Вченої ради Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» шляхом таємного голосування ухвалено  рішення про присвоєння вченого звання доцента науковцям Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління  та  права, факультету філології, психології та педагогіки і факультету фізичної культури та спорту.

Вчені звання доцентів присвоєно:  

Віктору  Гришку – кандидату економічних наук, доценту   кафедри менеджменту і  логістики Полтавської політехніки;  

Тетяні Зіненко – кандидатці  мистецтвознавства, доцентці, завідувачці  кафедри образотворчого мистецтва  Полтавської політехніки;

Лесі Клеваці – кандидатці  педагогічних наук, доцентці кафедри психології та педагогіки Полтавської політехніки;

Людмилі Клеценко  – кандидатці  педагогічних наук, доцентці кафедри фізичної терапії та ерготерапії   Полтавської політехніки;

Аліні Чайкіній – кандидатці економічних наук, доценту кафедри менеджменту і логістики Полтавської політехніки. 

За словами ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професора Володимира Онищенка, інтелектуальний, професійний та духовний потенціал студентської молоді повною мірою розкривається завдяки сумлінній та наполегливій роботі, науково-освітній і дослідницькій діяльності, активній громадянській позиції науково-педагогічних працівників, професіоналів своєї справи.

«Кадровий склад університету дуже потужний і постійно поповнюється молодими науковцями, які мають змогу працювати з досвідченими авторитетними колегами! Твердо переконаний, що колосальний досвід, акумульований нашими колегами і  переданий допитливій студентській молоді, успішно реалізується ними  у обраній  сфері. Адже успішні випускники – це ще один приклад активної інноваційної діяльності Полтавської політехніки як класичного університету європейського рівня, де блискуче поєднуються  потужні освітні  традиції та готовність рухатися в ногу з часом і відповідати сучасним викликам непростого сьогодення. Щиро дякую за вашу вірність обраній справі, закоханість у науку, любов до молоді! Бажаю не зупинятися на досягнутому, постійно досягати нових  професійних  вершин та сприяти розвитку академічної і молодіжної науки! Незважаючи на війну  на території нашої держави, маємо працювати на спільну Перемогу! Так тримати! Все буде Україна!» – прокоментував ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор  Володимир  Онищенко.

Нагадаємо, політехніка визнана найкращою серед університетів Полтавщини.

Раніше науковиці трьох структурних підрозділів  політехніки отримали  атестати доцентів, а шість науковиць університету  отримали вчені звання професора і доцентів та диплом доктора філософії.

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені  Юрія Кондратюка»