2020-06-24

НАДС оголошує конкурс для молоді

До дня державної служби Національне агентство України з питань державної служби оголосило Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді, яка цікавиться питаннями функціонування державного управління

НАДС оголошує конкурс для молоді

Відповідно до Указу Президента України від 4 квітня 2003 року № 291/2003, День державної служби щорічно відзначається 23 червня.

За організації та підтримки Національного агентства України з питань державної служби та Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, до Дня державної служби ініційовано Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді.

Всеукраїнський конкурс організований для активної, амбітної та креативної молоді, яка цікавиться питаннями функціонування державного управління, має ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах, а в майбутньому – планує стати державними службовцями.

Конкурс має на меті виключно творчі і загальнокультурні цілі, серед яких підтримка і сприяння самореалізації вмотивованої активної молоді, яка відкрита до продуктивної комунікації.

Для участі у Конкурсі необхідно протягом року з червня по вересень подати на електронну адресу Організаційного комітету konkurs@center.gov.ua електронні файли, виконані у текстовому редакторі MS Word for Windows (формати.doc або.rtf) або у форматі mpeg, mp4, avi, wmv, mov, mkv (чи інший загальновідомий):

  • заявку, оформлену за встановленим зразком;
  • конкурсну роботу.

Конкурсна робота повинна бути викладена державною мовою та оформлена відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді, присвячений Дню державної служби.

Визначення переможців Конкурсу відбуватиметься у три етапи у номінаціях:

  • «Забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків»
  • «Політична освіта та політична культура»
  • «Реформування державного управління»
  • «Децентралізація влади»
  • «Соціальний діалог і соціальне партнерство»
  • «Реформування освіти»

Інформаційна довідка про конкурс: https://drive.google.com/file/d/1wHyt-Ns0hHRCqMOB50GEIEBFU4PxOfMB/view

НАДС – центральний орган виконавчої влади, який забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері державної служби; забезпечує функціональне управління державною службою в державних органах; здійснює консультативне та методичне забезпечення служби в органах місцевого самоврядування.

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»