2023-12-06

Науковиці політехніки продовжили стипендію Кабінету Міністрів України для молодих вчених

Комітет з Державних премій України в галузі науки і техніки оприлюднив список молодих вчених, яким призначили та продовжили виплату стипендій Кабінету Міністрів України. Вже вдруге серед стипендіатів – доктор філософії, доцентка кафедри міжнародних економічних відносин та туризму Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Ірина Левченко.

Науковиці політехніки продовжили стипендію Кабінету Міністрів України для молодих вчених

Відповідно до Постанови президії Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки від 23 листопада 2023 року № 1 «Про призначення стипендій та продовження виплати стипендій Президента України та Кабінету Міністрів України для молодих вчених» стипендії Президента України призначили 58  науковцям та продовжили виплату 242 науковцям; стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених призначили 21 науковцю та продовжили виплату стипендії 299 молодим вченим.

Відповідно до Додатку 2 до Постанови президії Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки, стипендію Кабінету Міністрів України для молодих вчених продовжили доктору філософії, доцентці кафедри міжнародних економічних відносин та туризму Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Ірині Левченко. Нагадаємо, урядову стипендію їй призначили минулого року.

Загалом Комітетом з Державних премій України в галузі науки і техніки призначено 265 стипендій Кабінету Міністрів молодим вченим закладів, підпорядкованим Міністерству освіти і науки України.

Раніше двом науковицям Полтавської політехніки призначені іменні стипендії Полтавської міської ради, а науковцю політехніки, викладачці та студенту коледжу нафти і газу призначено стипендії Полтавської облради імені Героя Небесної Сотні, Героя України Ігоря Сердюка.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»