2024-02-20

Науковиці політехніки успішно пройшли стажування на базі аутсорсингової компанії

Науковиці Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Полтавської політехніки Вікторія Кулик та Алла Дмитренко успішно пройшли стажування на базі ПП «Аутсорсингова компанія «БУКАД», де ознайомилися з останніми законодавчими змінами в сфері бухгалтерського обліку та оподаткування і обліковим програмним забезпеченням. Набуті навички викладачки Полтавської політехніки впроваджуватимуть у процесі підготовки здобувачів бакалаврського та магістерського освітніх рівнів.

Науковиці політехніки успішно пройшли стажування на базі аутсорсингової компанії

Науково-педагогічні працівники кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» в.о. завідувача кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування, доктор економічних наук, професор Вікторія Кулик та доктор економічних наук, професор кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Алла Дмитренко пройшли підвищення кваліфікації в ПП «Аутсорсингова компанія «БУКАД».

У період з 8 січня по 2 лютого 2024 року викладачі кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Полтавської політехніки детально ознайомилися з сучасним обліковим забезпеченням підприємства, останніми законодавчими змінами в сфері бухгалтерського обліку та оподаткування. Набуті практичні навички науковиці активно впроваджуватимуть в освітньому процесі для забезпечення якісної підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів.

Під час проходження виробничого стажування «Законодавчі зміни у сфері бухгалтерського обліку та оподаткування. Облікове програмне забезпечення для автоматизації ведення обліку» науковиці спільно з фахівцями компанії опрацювали нові схеми оподаткування, ознайомилися з формами податкової звітності. Учасниці стажування також поглибили знання з обліку в умовах застосування управлінських інформаційних систем обліку і оподаткування, набули колосального практичного досвіду з ведення управлінського обліку на базі ПП «Аутсорсингова компанія «БУКАД».

Компанія надає широкий спектр бухгалтерських та реєстраційних послуг для фізичних та юридичних осіб, зокрема працівники займаються формуванням та подачею місячної, квартальної та річної звітності, обрахунком та контролем сплати податків, за потреби випискою первинних документів, надають належний інформаційно-консультаційний супровід. Тому така плідна професійна співпраця з фахівцями-практиками допомагає науковцям багатопрофільного класичного університету активно займатися підвищенням власної кваліфікації і набуті знання активно використовувати в діяльності реального підприємства.

За результатами успішного виробничого стажування викладачі кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» отримали сертифікати про підвищення кваліфікації загальним обсягом 120 годин (4 кредити ECTS).

Науково – педагогічні працівники кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування Полтавської політехніки висловлюють слова щирої вдячності фахівцям та особисто директору ПП «Аутсорсингова компанія «БУКАД» Тетяні Муравченко за допомогу, увагу та приділений час під час проходження виробничого стажування. Набуті практичні навички та знання допоможуть зробити навчальний процес ефективнішим та відповідати вимогам сучасного освітнього середовища.

Нагадаємо, Полтавська політехніка посіла перше місце у рейтингу uniRank University Ranking-2024 серед ЗВО Полтавської області.

Нещодавно науковиці політехніки вдосконалили професійні навички на освітніх курсах від Нацбанку, а політехніка вдруге стала учасницею всеукраїнського проєкту, спрямованого на підвищення якості освітніх послуг.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»