2022-06-27

Науковців та співробітників політехніки відзначили за високу професійну майстерність та особистий внесок у розвиток вищої освіти

На засіданні Вченої ради Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» ректор університету, професор Володимир Онищенко відзначив Почесними грамотами університету за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців і наукових кадрів, плідну науково-педагогічну діяльність та ініціативність у роботі вісьмох науковців та співробітників політехніки.

Науковців та співробітників політехніки відзначили за високу професійну майстерність та особистий внесок у розвиток вищої освіти

Під час засідання Вченої ради Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» ректор університету, професор Володимир Онищенко  урочисто вручив університетські відзнаки  науково-педагогічним працівникам різних структурних підрозділів і співробітникам університету, високо оцінивши їхній особистий внесок, професіоналізм у розвиток вищої освіти Полтавщини та сумлінну працю на благо Полтавської політехніки.

«Навіть в  непростих умовах ведення повномасштабної війни на території України університет продовжує системно працювати на  спільний результат  та  робити вагомий внесок у наближення довгоочікуваної Перемоги! Твердо переконаний, що кожна вручена мною  відзнака засвідчує сумлінне ставлення, високу професійну майстерність та відповідальне ставлення до власної діяльності кожного науковця і співробітника, чиї професійні прагнення та здобутки невід’ємно пов’язані з університетом. Щиро радію нашим спільним досягненням, дякую Збройним Силам України за  надану можливість  особисто вручити  заслужену нагороду і побажати нових звершень. Дякую за чудову роботу, вірність обраній професії та бажаю  подальших успіхів на науково-освітньому фронті! Працюємо на Перемогу! Все буде Україна!», – зазначив ректор, професор  Володимир Онищенко.

Почесною грамотою Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»  за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та наукових кадрів та плідну науково-педагогічну діяльність  нагороджено:

Оксану Воробйову – кандидатку філологічних наук,  доцентку, завідувачку кафедри германської філології та перекладу;

Світлану Єгоричеву – доктора економічних наук, професора кафедри фінансів, банківського бізнесу та оподаткування;

Віктора Дубіщева – доктора економічних наук, професора кафедри економіки, підприємництва та маркетингу;

Геннадія Головка – кандидата технічних наук, доцента кафедри комп’ютерних та інформаційних технологій і систем;

Віктора Чернишова – кандидата філософських наук, доцента кафедри загального мовознавства та іноземних мов.

 

Почесною грамотою Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»  за високий професіоналізм, високу професійну майстерність, ініціативність та наполегливість у роботі нагороджено:

Сергія Деркача – начальника відділу технічних засобів навчання;

Дмитра Чикурова – провідного фахівця медіа-центру;

Олександра Шовкопляса – заступника директора студентського містечка Полтавської політехніки.

Раніше відзначили 84 студентів політехніки, які стали переможцями Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, 9 науково-педагогічних працівників Полтавської політехніки відзначив МОН України, а шестеро студентів Полтавської політехніки нагороджені стипендіями імені Юрія Кондратюка.

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»