2023-09-20

Першокурсники ННІФЕУП зустрілись з керівництвом та студентським самоврядуванням навчально-наукового інституту

Студенти-першокурсники Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відвідали зустріч-знайомство з керівництвом, Студентською радою ННІФЕУП та представниками Студентського парламенту університету. Молодь дізналася про можливості розвитку у науковій та творчій сферах, ознайомилися зі спортивними секціями та обговорили пріоритетні напрямки волонтерської діяльності.

Першокурсники ННІФЕУП зустрілись з керівництвом та студентським самоврядуванням навчально-наукового інституту

Для студентів першого курсу Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права  Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» провели зустріч – знайомство з керівництвом, Студентською радою ННІФЕУП та представниками Студентського парламенту університету.

Широкі можливості для наукового, освітнього розвитку майбутніх професіоналів у сфері фінансів, міжнародних економічних відносин, туризму, підприємництва, публічного управління та права презентувала директорка Навчально-наукового інституту фінансів, економіки, управління та права, доктор економічних наук. професор Світлана Онищенко.

З діяльністю студентського самоврядування Полтавської політехніки, першокурсників ознайомила голова Студентської ради ННІФЕУП, студентка Валентина Бабець, яка поділилася враженнями про найяскравіші події минулого навчального року – благодійні концерти  «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ», за участю Михайла Хоми (DZIDZIO), Олександра Пономарьова та ведучого Юрія Горбунова, міський благодійний проєкт  «Покоління сміливих».

Першокурсники дізналися про можливості власного розвитку у спортивній і творчій сфері – спортивні секції, вокал, сучасні танці, театр, гра на музичних інструментах тощо та отримали запрошення проводити змістовне дозвілля у Студхабі. Щоб стежити за новинами і можливостями для яскравого студентського життя студенти підписались на сторінки навчально-наукового інституту та університету у соціальних мережах.

Нещодавно  колектив ННІ ФЕУП обговорив результати вступної кампанії, оновлення матеріально-технічної бази та перспективи діяльності у новому навчальному році.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»