2021-02-05

+20 балів до ЗНО: стартує Всеукраїнська олімпіада для вступників

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» стартує перший етап Всеукраїнських олімпіад з математики, фізики, хімії, географії, англійської мови та біології для вступників на базі повної загальної середньої освіти. Переможцям та фіналістам при вступі нараховуються до 20 додаткових балів!

+20 балів до ЗНО: стартує Всеукраїнська олімпіада для вступників

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» запрошує до участі в олімпіадах з математики, фізики, хімії, географії, англійської мови та біології.

«Проведення олімпіад визначено Правилами прийому на навчання для здобуття вищої освіти до Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» в 2021 році. До участі в олімпіадах допускаються особи, які отримали повну загальну середню освіту, або можуть отримати документ про повну загальну середню освіту в рік проведення олімпіад. На усіх етапах олімпіад учасниками можуть бути учні 11-х класів поточного року, випускники минулих років (якщо вони не навчаються у вищих навчальних закладах освіти). Список учасників ІІ туру олімпіад оприлюднюється на сайті університету. Участь безкоштовна!» – прокоментували в оргкомітеті.

Правила участі і завдання оприлюднені на сайті університету.

Переможці отримають +20 балів до ЗНО для вступу на спеціальності, яким надається особлива підтримка («Екологія», «Науки про Землю», «Механічна інженерія», «Прикладна механіка», «Галузеве машинобудування», «Електрична інженерія», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Теплоенергетика», «Електроніка та телекомунікації», «Телекомунікації та радіотехніка», «Виробництво та технології», «Технології захисту навколишнього середовища», «Гірництво», «Нафтогазова інженерія та технології», «Архітектура та будівництво», «Будівництво та цивільна інженерія», «Геодезія та землеустрій», «Транспорт», «Автомобільний транспорт).

Олімпіади відбуваються у ДВА тури:

 I тур – дистанційний: 1 лютого – 30 квітня 2021 року

II тур – очний: 15 травня 2021 року (cубота)

Оприлюднення результатів: 19 травня 2021 року

До очного туру допускаються учасники, які наберуть не менше 75% балів.

Реєструйся зараз і отримай більше переваг для вступу на обрану спеціальність!

Також абітурієнти – слухачі підготовчих курсів до ЗНО, можуть отримати додаткові 10 балів.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»