2022-04-25

Політехніка відкрила набір на підготовчі курси до НМТ і творчих конкурсів – для дітей військових і ВПО безкоштовно

Полтавська політехніка запрошує випускників закладів загальної середньої та фахової передвищої освіти на підготовчі курси для підготовки до складання національного мультипредметного тесту (НМТ) та творчих випробувань з креслення і рисунку. Курси безкоштовні для абітурієнтів із родин військовослужбовців ЗСУ та з числа тимчасово і внутрішньо переміщених осіб. Старт занять – 2 травня 2022 року.

Політехніка відкрила набір на підготовчі курси до НМТ і творчих конкурсів – для дітей військових і ВПО безкоштовно

У  Національному  університеті  «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відкрито набір на підготовчі курси до складання національного мультипредметного тесту та творчого випробування на спеціальності архітектурного напрямку і образотворчого мистецтва. Курси безкоштовні для абітурієнтів із родин військовослужбовців ЗСУ та з числа тимчасово і внутрішньо переміщених осіб.

Початок занять – 02 травня 2022 року о 15:00.

Зверніть увагу! Підготовчі курси будуть проходити у дистанційному форматі тричі на тиждень. Випускників  готуватимуть висококваліфіковані викладачі, які нададуть корисні практичні рекомендації щодо якісного засвоєння  пройденого навчального матеріалу. 

Зареєструватися швидко онлайн:

https://forms.gle/ziMjZ1zKNkUjM1u9A

Підготовчі курси для підготовки до складання національного мультипредметного тесту діють з трьох предметів – української мови, математики та історії України. Також готуємо до вступних випробувань на творчих конкурсах з креслення та рисунку.

З розкладом та вартістю наданих освітніх послуг можете ознайомитися нижче:

Предмети

Вартість

Українська мова, математика, історія України (понеділок, середа, п’ятниця)

200 грн.

Креслення (вівторок, 15.00 – 17.20)+рисунок (четвер, 15.00 – 17.20)

200 грн.

 

Полтавська політехніка пропонує випускникам закладів загальної середньої та фахової передвищої освіти унікальні можливості якісної підготовки до складання національного мультипредметного тесту з трьох навчальних дисциплін. При вступі до Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» випускники підготовчих курсів матимуть суттєві  переваги.

 «Наші викладачі якісно готують до успішного складання НМТ, якість підготовки засвідчується високими результатами абітурієнтів попередніх років на ЗНО. Після успішного завершення абітурієнти мають значно вищі шанси  на успішне складання іспиту. Запрошуємо і чекаємо на заняттях!» – прокоментувала методистка  відділу по роботі з обдарованою молоддю  Світлана Ревенко.

Відгуки про підготовчі курси від вступників попередніх років можна переглянути на YouTube.

Куди звертатися: 36000, м. Полтава, пр. Першотравневий, 24, каб. 123.

Контактні телефони: (0532) 561 897, (0532) 561 604, (099) 057 65 17 – Світлана Іванівна Ревенко.

Нагадаємо,  для складання НМТ передбачено три сесії: основна, додаткова та спеціальна,   УЦОЯО роз’яснило  зміст, структуру та оцінювання НМТ з історії України, а  Міністерством освіти і науки  України оприлюднено роз’яснення щодо математичного блоку НМТ, та роз’яснення щодо НМТ з української мови.

 

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»