2023-04-19

Полтавська політехніка підтримує створення Експертної ради студентства закладів вищої освіти

До 26 квітня 2023 року триває прийом заявок від студентів для входження складу Експертної ради студентства закладів вищої освіти. Новий консультативно-дорадчий орган буде діяти у парламенті при голові підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій.

Полтавська політехніка підтримує створення Експертної ради студентства закладів вищої освіти

До голови підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, народного депутата України Юлії Гришиної звернулись представники українських організацій студентського самоврядування з пропозицією створити дорадчий орган при голові підкомітету, який стане комунікаційною платформою для всіх українських студентів та сприятиме вирішенню актуальних проблем.

3 квітня стартував процес формування Експертної ради студентства закладів вищої освіти

«Я вірю, що Експертна рада студентства закладів вищої освіти, положення про створення якої ми підписали, стане кроком в майбутнє української вищої освіти. Хлопці й дівчата – амбітні, небайдужі та креативні. Саме їм розбудовувати нову Україну», – прокоментувала нардеп Юлія Гришина.

До участі запрошуються представники студентських самоврядувань, представники громадських обʼєднань, активні студенти.

Це дає унікальну можливість брати безпосередню участь у законотворчому процесі, мати ефективний механізм комунікації студентства з владою і створювати майбутнє нашої держави як центру сучасної, якісної, європейської вищої освіти.

«Сучасні народні обранці виявляють прогресивний підхід до вдосконалення системи вищої освіти і підтримують ініціативи найважливіших учасників освітнього процесу – студентів.

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» повністю підтримує створення Експертної ради студентства!

Закликаю активне студентство подавати свої заявки на вступ!

Студенти Полтавської політехніки – це ініціативна, цілеспрямована, амбітна, комунікабельна, відповідальна та патріотична молодь.

Станьте частиною процесу якісних змін, які стануть запорукою успішного майбутнього демократичної, суверенної та прогресивної України!

Долучайтесь до розбудови України!» – прокоментував ректор, професор Володимир Онищенко.

Подати заявку на вступ, детальніше ознайомитися з процедурою формування складу, розподілом, а також з Положенням про Експертну раду можна за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSel2gG9aLC2Xhl3Mf7lhkmorAV2cck7LsoPFD_sJd0SEtWxvw/viewform?fbclid=IwAR3i3O0YhnGerOiG6SAwWf4eOyfboTAox0nmeGu5MY22rulxpSNhTzSlzs0

Нагадаємо, минулого року під час візиту у складі парламентської делегації голова підкомітету з питань вищої освіти, народний депутат Юлія Гришина відвідала Полтавську політехніку та ознайомилася з сучасною матеріально-технічною базою університету.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»