2023-01-18

Практикуємо медіаконтент: молодь запрошують вдосконалити цифрові навички на освітньому онлайн-курсі

Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнський молодіжний центр за підтримки Google Україна організовують безкоштовне навчання у рамках програми «Цифрові навички молоді: практикуємо медіаконтент». Кожен, хто виконає пропоновані завдання у віртуальній кімнаті та успішно складе підсумковий тест, отримає сертифікат учасника. Початок навчання – 1 лютого 2023 року.

Практикуємо медіаконтент: молодь запрошують вдосконалити цифрові навички на освітньому онлайн-курсі

Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнський молодіжний центр за підтримки Google Україна організовують безкоштовне навчання у рамках програми «Цифрові навички молоді: практикуємо медіаконтент». Базовою тренінговою платформою навчального курсу є суб'єкт підвищення кваліфікації – Академія цифрового розвитку.

Якщо ви цікавитесь створенням креативів, контенту для соціальних мереж та відео, і хочете поглибити ці знання – цей курс саме для вас. Старт занять – 1 лютого 2023 року о 13.00.

У рамках пропонованого курсу навчання здійснюватиметься у дистанційному форматі, учасники будуть отримувати завдання у захищених віртуальних навчальних кімнатах Google Class, де забезпечено ефективний зворотний зв’язок через супровід і консультації тренерів у приватних коментарях. До кожної теми публікуватимуть запис лекції, організовуватимуть додаткову консультацію через відеоконференції у Google Meet, під час яких кожен учасник отримує можливість поставити запитання тренеру наживо, продемонструвати екран для вирішення проблемної ситуації.

Тривалість серії тренінгів: шеститижнева програма, що триватиме з 1 лютого по 13 березня 2023 року.

За умови успішного виконання більше як 80% запропонованих завдань і складання підсумкового тесту учасники отримають сертифікати підвищення кваліфікації на 60 годин (2 кредити ECTS).

У рамках курсу учасники вдосконалять навички роботи у додатках Google Диск, Google Довідка, YouTube, Академія авторів YouTube, YouTube Студія, VN (Video Editor Maker VlogNow), InShot, Canva, Lightroom, Photopea, Розширення Google Chrome, Screenity, Screen Stream over HTTP, Screen Mirroring: LetsView, OBS, app.stageten.tv, Google Документи, Google Презентації, Google Keep, Google Meet, Google Jamboard.

Вимоги до учасників курсу: до початку навчання за курсом учасників просять підготувати зареєстровану електронну скриньку на gmail, яка дозволить приєднатися до віртуальної навчальної кімнати. Окремих вимог до знань учасників немає: будь-який користувач може пройти навчання.

Підготуватися до активної участі можна відповідно до рекомендацій на сторінці «Підготовка».

Для отримання сертифіката необхідно виконати 80% усіх запропонованих завдань у віртуальній кімнаті та успішно скласти підсумковий тест.

Реєстрація на серію тренінгів за посиланням.

Курс стане в нагоді молоді, працівникам молодіжних центрів та просторів, а також молодіжним працівникам і працівницям.

Раніше триває реєстрація учасників на тренінговий курс «Youth – Led Community Peacebuilding» в Республіці Польща, оголошено конкурс грантів для студентської молоді за програмою «Scholarship в Україні» та конкурс інституційної підтримки молодіжних громадських організацій.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»