2024-10-03

Представник студентського самоврядування Полтавської політехніки взяв участь у запуску комунікаційної платформи для студентів

Заступник президента Студентського парламенту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Олекса Щур-Дунець взяв участь у Всеукраїнському форумі для представників студентського самоврядування, що відбувся у місті Києві.

Представник студентського самоврядування Полтавської політехніки взяв участь у запуску комунікаційної платформи для студентів

2 жовтня 2024 року у місті Києві відбувся Всеукраїнський форум студентського самоврядування, під час якого було презентовано національну комунікаційну платформу для студентів. Цей захід зібрав лідерів студентських організацій, представників Міністерства освіти і науки України, громадських активістів та представників університетів з різних регіонів України.

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» на форумі представляв студент п’ятого курсу, заступник президента Студентського парламенту Олекса Щур-Дунець, який поділився важливими меседжами з даного заходу.

За словами організаторів, запуск національної комунікаційної платформи є важливою подією для студентського самоврядування в Україні, вона дозволить студентам оперативно комунікувати між собою, ділитися ініціативами та проєктами, отримувати консультації від представників державних органів, брати участь у вебінарах, тренінгах та воркшопах, підтримувати зв’язок із міжнародними студентськими спільнотами для обміну знаннями та досвідом.

Учасники зустрічі також мали можливість долучитися до тренінгу - попрацювали у форматі «Світове кафе», де визначилися з найактуальнішими викликами, з якими стикаються органи студентського самоврядування. Присутні розділилися на команди й окремо командами у відкритій комунікації напрацьовували можливі варіанти вирішення даних питань, обмінюючись власним досвідом один з одним.

Ця зустріч є важливою для підвищення ефективності студентського самоврядування.

Студенти Полтавської політехніки щиро вдячні Міністерству освіти і науки України за підтримку студентських ініціатив. Зі свого боку університет завжди активно сприяє розвитку активного громадянського суспільства, аби збільшити роль молоді у прийнятті рішень на всіх рівнях.

Раніше Президент України відзначив вагомі досягнення студентів та випускників університету – чемпіонів і призерів Паралімпіади-2024.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»