2022-10-23

ProBASS & Hardi зіграли на благодійній студентській вечірці на підтримку ЗСУ

Уперше у Полтаві виступив гурт ProBASS & Hardi. Полтавська політехніка стала локацією не лише для знакового виступу, а й для прем‘єри нового треку і зйомок кліпу. На благодійній студентській вечірці «Доброго вечора, ми з України!» музиканти допомогли Волонтерському штабу університету зібрати майже 50 000 тисяч гривень на позашляховик для ЗСУ.

ProBASS & Hardi зіграли на благодійній студентській вечірці на підтримку ЗСУ

21 жовтня у спортивній залі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулась благодійна патріотична студентська вечірка «Доброго вечора, ми з України!». Донати за вхід збирали на придбання автомобіля-позашляховика для ЗСУ.

Творці культової української  електронної музики ProBASS & Hardi уперше виступили у Полтаві.

«Доброго вечора, ми з Полтавської політехніки! 

Фразу «Доброго вечора, ми з України» впізнають закордоном без перекладу і вона навіть стала неофіційним військовим вітанням. 

Творці треку – DJ ProBass (Артем Ткаченко) та DJ Hardi (Максим Мокренко), наші земляки з Кременчука, розкачали всю Україну і Європу, а тепер подарували Полтаві неймовірний п'ятничний вечір чистої енергетики!

Від душі дякую за благодійну студентську вечірку на підтримку ЗСУ!

Мені дуже приємно, що майданчиком для такого знакового виступу і локацією для зйомок нового кліпу гурту стала Полтавська політехніка. Круті хлопці підтримали ініціативу Волонтерського штабу Полтавської політехніки і Артема Лоіка, і я ще раз хочу подякувати колективу гурту, який допомагає ЗСУ, підтримав студентів і дарує неймовірний запал для боротьби!!!

Студенти і полтавці в захваті, на позашляховик для ЗСУ зібрали ще майже 50 000 гривень і вже задумуємо нові двіжі на підтримку захисників.

Слухаймо українське, вірмо і наближаймо нашу перемогу, дякуймо Збройним Силам України!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! Смерть ворогам!

Україна понад усе!!!», – сказав ректор Володимир Онищенко.

Під час концерту відбулась прем’єра  — гурт презентував новий трек «Нація» та на базі Полтавської політехніки зняв відеокліп до нього. Також ProBASS & Hardi порадували слухачів виконанням власного реміксу на пісню «Ой у лузі червона калина». У перервах між композиціями лідер гурту нагадував про важливість допомоги ЗСУ – до самої великої української Перемоги.

«Я думаю, що зараз дуже важливо казати «дякую». Дійсно, хочеться від щирого серця сказати дякую нашим ЗСУ, які дають нам можливість сьогодні дихати, і всім нам зараз тут бути. Я хочу подякувати всім волонтерам, які допомагають ЗСУ. Я хочу подякувати всім Українцям за нашу єдність. Найголовніше зараз допомагати один одному та робити все можливе для того, щоб наблизити нашу перемогу. Я пишаюсь тим, що я Українець. Дякую вам всім за те, що ви є!», – подякував лідер гурту ProBASS & Hardi Артем Ткаченко.

Захід ініційований Волонтерським штабом та проведений за підтримки ректора університету, профессора Володимира Онищенка. Бурхливі оплески публіка подарувала випускнику університету, керівнику центру культури і студентської творчості Полтавської політехніки, засновнику Волонтерського штабу університету Артему Лоіку.

Наприкінці вечірки всі бажаючі мали можливість зробити фото на згадку з колективом ProBASS & Hardi.

Раніше волонтери політехніки влаштували благодійний концерт на підтримку ЗСУ.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»