2022-03-22

П’ятеро науковців Полтавської політехніки отримали атестати про вчені звання

Під час засідання Вченої ради Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» ректор Володимир Онищенко вручив науковцям гуманітарного факультету, ННІ ІТ та робототехніки та ННІ архітектури, будівництва та землеустрою атестати про присвоєння вчених звань.

П’ятеро науковців Полтавської політехніки отримали атестати про вчені звання

За рішенням атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України від 1 лютого, яка підтримала попереднє рішення Вченої ради Національного університету «Полтавська  політехніка імені Юрія Кондратюка», вчені звання було присуджено п’ятьом науковцям університету.

На засіданні Вченої ради ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко вручив атестат професора проректору з науково-педагогічної та навчальної роботи – науковцю Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та робототехніки, доктору технічних наук, професору кафедри будівельних машин та обладнання Богдану Коробку.

Також вчене звання професора присвоєно доктору філологічних наук Тетяні Кушніровій (кафедра германської філології та перекладу гуманітарного факультету)

Вчені звання доцента присвоєно:

  • Людмилі Дерев’янко – кандидатці філологічних наук (кафедра українознавства, культури та документознавства гуманітарного факультету);

  • Аліні Зигун – кандидатці технічних наук (кафедра будівництва та цивільної інженерії ННІ архітектури, будівництва та землеустрою);

  • Миколі Нестеренку – кандидату технічних наук (кафедра будівельних машин і обладнання ННІ інформаційних технологій та робототехніки)

«Це унікальний випадок в історії університету. Але ми стали свідками цієї події і я з особливою радістю виконую почесну місію – під час війни вручаю нашим науковцям атестати про присвоєння вчених звань. Дякую вам за невтомну  наукову діяльність і високий професіоналізм! Плануємо найближчим часом захист дисертацій, тому Полтавська політехніка може бути зразковим закладом вищої освіти України, який ні на хвилину не припиняв виконання своїх завдань і функцій. Вітаю, колеги! Слава Україні! Дякуємо ЗСУ!» – привітав ректор Володимир Онищенко.

Минулого року науковиці політехніки отримали атестати про вчені звання.

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»