2021-12-14

Siemens Ukraine запрошує студентів і викладачів університету на серію відкритих лекцій

14 грудня з 13:00 до 15:00 відбудеться відкрита онлайн-лекція «Від ідеї до автоматизації», яку прочитають фахівці компанії Siemens Ukraine. По завершенню курсу лекцій буде оголошено міжуніверситетський конкурс на написання найкращої наукової роботи.

Siemens Ukraine запрошує студентів і викладачів університету на серію відкритих лекцій

Високотехнологічна компанія Siemens Ukraine започатковує серію наукових зустрічей з метою створення комфортних умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої  молоді, підтримки  наукової та творчої  діяльності студентів, позитивне стимулювання їхніх інтересів до дослідницької роботи, оволодіння  інноваційними технологіями компанії  Siemens.

Нещодавно науковці політехніки пройшли курс програмування на базі тренінгового центру компанії Siemens Ukraine.

Перша лекція «Від ідеї до автоматизації» відбудеться на онлайн-платформі Microsoft Team.

Дата та час  проведення  лекції: 14 грудня, 13:00 – 15:00.

Посилання для підключення до першої лекції: https://bit.ly/3DLautT

По завершенню курсу лекцій організатори планують оголосити міжуніверситетський конкурс  на написання найкращої наукової роботи.

Нагадаємо, компанія Siemens Ukraine відкрила у Полтавській політехніці унікальний навчально-науковий центр, а двоє студентів університету перемогли на конкурсі від компанії Siemens Ukraine і отримали тисячу євро.

Запрошуємо студентів, науково-педагогічних працівників Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та усіх бажаючих активно  долучитися до обміну корисними знаннями  і практичним досвідом!

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»