2022-05-05

Спортсмени ФФКС провели толоку на спортмайданчику в студмістечку

Студенти і викладачі факультету фізичної культури та спорту, збірна команда університету з футболу на чолі з тренером Олексієм Воробйовим і юні «ворскляни» провели толоку у студмістечку. Впорядкували і випробували майданчики зі штучним покриттям для міні-футболу.

Спортсмени ФФКС провели толоку на спортмайданчику в студмістечку

Під час толоки вирівняли штучне покриття спортивного поля, підсипавши спеціальну гумову крихту, оновили фарбоване покриття огорожі і висадили молоді ялинки навколо паркану спортивного майданчика.

«Цьому майданчику із синтетичним покриттям майже 10 років і він чудово служить студентам – це популярне місце серед шанувальників футболу і активного дозвілля, а також тренувальна база для змагань з міні-футболу. Для продовження терміну служби штучного поля гумову крихту треба час від часу підсипати та піднімати ворс самої синтетичної трави. Попрацювали на совість і вже випробували оновлене спортивне поле. Активними учасниками толоки були тренери і вихованці футбольного клубу «Ворскла», які тренуються на спортивній базі університету», – прокоментувала декан факультету Ліна Рибалко.

Раніше колектив Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» провів толоки навколо усіх кампусів і впорядкував прилеглу територію, а нещодавно комунальники демонтували аварійну конструкцію зупинки громадського транспорту біля університету.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»