2024-08-09

Спортсменка Полтавської політехніки Людмила Лузан виборола срібну медаль Олімпійських ігор-2024

Магістрантка спеціальності 017 Фізична культура і спорт Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», Олімпійська чемпіонка з веслування на байдарках і каное Людмила Лузан виборола срібну нагороду Олімпійських ігор-2024 на дистанції 500 метрів на каное - двійці.

Спортсменка Полтавської політехніки Людмила Лузан виборола срібну медаль Олімпійських ігор-2024

У Парижі тривають Олімпійські ігри-2024, під час яких українські спортсмени та спортсменки впевнено демонструють власні досягнення та виборюють почесні нагороди в окремих видах спорту.

Магістрантка спеціальності 017 Фізична культура і спорт Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», срібна та бронзова призерка Олімпіади-2020, кількаразова чемпіонка Європи та світу Людмила Лузан стала кращою на дистанції 500 метрів на каное-двійці.

Спортсменка Полтавської політехніки разом з веслувальницею Анастасією Рибачок успішно подолали дистанцію, фінішувавши з результатом 1 хвилина 54 секунди. Феєрична перемога веслувальниць принесла для України ще одну срібну медаль Олімпійських ігор-2024 в Парижі.

Щиро вітаємо спортсменку з черговою феєричною перемогою, пишаємося та зичимо міцного здоров’я, натхнення, життєвої енергії на нові спортивні звершення!

Нагадаємо, раніше магістрантка політехніки Людмила Лузан в особистому заліку пройшла до півфіналу Олімпійських ігор-2024 у Парижі.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»