2024-08-08

Магістрантка політехніки Людмила Лузан пройшла до півфіналу Олімпійських ігор-2024 у Парижі

Магістрантка спеціальності 017 Фізична культура і спорт Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», Олімпійська чемпіонка з веслування на байдарках і каное Людмила Лузан пройшла до півфіналу Олімпійських ігор-2024 у Парижі. Веслувальниця впевнено здолала дистанцію 200 метрів у спринті на каное-одиночці, виборовши перемогу серед досвідчених суперниць.

Магістрантка політехніки Людмила Лузан пройшла до півфіналу Олімпійських ігор-2024 у Парижі

Під час Олімпійських ігор-2024 у Парижі магістрантка спеціальності 017 Фізична культура і спорт Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», срібна та бронзова призерка Олімпіади-2020, кількаразова чемпіонка Європи та світу Людмила Лузан впевнено кваліфікувалася до півфіналу Олімпіади у веслувальному спринті на каное-одиночці.

Спортсменка Полтавської політехніки стала першою у заїзді на дистанції 200 метрів, здолавши її за 47.42 секунди. Такий чудовий спортивний результат однозначно гарантував вихід веслувальниці до півфіналу Олімпіади-2024. Обдаровану спортсменку тренує Микола Мацапура.

Півфінальні заїзди з веслування на каное-одиночках відбудуться у суботу, 10 серпня.

 Щиро вітаємо спортсменку з вагомим досягненням, пишаємося та вболіваємо!

Нагадаємо, раніше магістрантка політехніки стала золотою і срібною призеркою ІІ етапу Кубку світу з веслування на байдарках та каное.

Нещодавно у рамках мультимедійного проєкту «The Will to Win – Воля до Перемоги!» Полтавська політехніка презентувала вагомі здобутки спортсменів-олімпійців.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»