2020-09-15

Steel Freedom-2020: університет підписав меморандум про співпрацю

Ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко та виконавчий директор Асоціації «Український центр сталевого будівництва» В’ячеслав Колесник підписали Меморандум про співпрацю в рамках конкурсу Steel Freedom.

Steel Freedom-2020: університет підписав меморандум про співпрацю

На підтримку конкурсу Steel Freedom-2020 ректори провідних закладів вищої освіти підписують Меморандуми про співпрацю. Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» теж приєднався до спільноти топових університетів і для студентів-учасників діятимуть спеціальні умови.

Керівництво університету підтримує залучення студентів до конкурсу, а викладачі підтримуватимуть учасників конкурсу, виступаючи кураторами команд, консультуючи на етапі розробки проєктів, а конкурсний проєкт може бути зарахований як курсова, контрольна або звітна робота в рамках навчального процесу.

Студенти Навчально-наукового інституту архітектури та будівництва уже декілька років поспіль беруть участь у конкурсі та здобувають перемоги. Наприклад, студенти-архітектори стали фіналістами конкурсу Steel Freedom-2019 і їх проєкт соціального офісу у центрі міста обрала громада Маріуполя.

17 вересня у Національному університеті імені Юрія Кондратюка відбудеться онлайн-презентація конкурсу  Steel Freedom-2020. Орієнтовний час – 12:00-14:00.

Реєстрація для участі обов’язкова: https://forms.gle/fwxKto94iXUPXdys8

Онлайн-зустріч відбудеться у форматі Zoom – посилання буде відправлено всім зареєстрованим за 24 години до презентації. Також серед учасників розіграють супер призи: захисні маски Steel Freedom, футболки, екоторби та книги! А всім присутнім учасникам онлайн –  набір крутих наліпок.

Steel Freedom – національний архітектурний конкурс для студентів 3-6 курсів закладів вищої освіти України, який дає можливість молодим архітекторам проявити свій талант; створити реальний проєкт; розробити проєкти за технічним завданням від реальних замовників; перспективу подальшого працевлаштування у провідних архітекторів України; можливість отримати пропозицію роботи від престижних компаній України і за кордоном.

Реєстрація команд уже почалась і триватиме до 30 вересня. Подача проєктів – до 2 листопада. Фінал конкурсу – 28 листопада.

Запрошуємо студентів на презентацію та до участі у конкурсі Steel Freedom-2020!

Медіа-центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»