2023-05-30

Студент ФФКС Максим Сень став бронзовим призером Чемпіонату України з кікбоксингу WAKO

Студент факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Максим Сень виборов бронзову нагороду Чемпіонату України з кікбоксингу WAKO серед студентської молоді. Спортсмен Полтавської політехніки продемонстрував відмінну фізичну форму та високі результати наполегливих тренувань під час змагань.

Студент ФФКС Максим Сень став бронзовим призером Чемпіонату України з кікбоксингу WAKO

Упродовж 26 – 28 травня 2023 року у місті Бровари проходили змагання Чемпіонату України з кікбоксингу WAKO. Спортивний турнір проводився з метою сприяння розвитку молодіжного спорту України, залучення учнівської та студентської молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом та відбору кандидатів до національної збірної України для підготовки та участі в міжнародних змаганнях.

Студент групи 103-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Максим Сень став бронзовим призером Чемпіонату України з кікбоксингу WAKO серед студентської молоді. Тренує спортсмена студент групи 103-ФС факультету фізичної культури та спорту Антон Степаненко, який також неодноразово ставав переможцем та призером престижних змагань.

Раніше команда Полтавської політехніки стала золотою призеркою XVIII Універсіади Полтавщини з гирьового спорту, а викладачка університету, Заслужений майстер спорту України Анастасія Коваленко виборола першість Кубку України з більярдного спорту «Вільна піраміда» серед жінок «Київські каштани».

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»