2022-05-09

Студент-першокурсник виборов золоту медаль Дефлімпійських ігор

Студент групи 102-ФС факультету фізичної культури та спорту Максим Овчаренко став чемпіоном літніх Дефлімпійських ігор з настільного тенісу.

Студент-першокурсник виборов золоту медаль Дефлімпійських ігор

Наш студент Максим Овчаренко виступає на XXIV літніх Дефлімпійських іграх в Бразилії у складі української чоловічої збірної команди з настільного тенісу разом ще з кількома полтавськими спортсменами – Геннадієм Закладним і Антоном Валієвим.

Команда здобула золоту медаль у командному заліку, перемігши команду з Тайваню, а 9 травня Максим Овчаренко здобув «золото» у парному розряді мікст з тернополянкою Роксоланою Будник. У цій же дисципліні «бронзу» здобув полтавець Геннадій Закладний та киянка Юлія Ходько.

«Гордість за наших спортсменів завдяки яким на весь світ лунає гімн України!

Вітаю з цією перемогою і досвідченого тренера збірної — Миколу Григоровича Закладного! Колись сам мав честь тренуватися у нього і продовжую підтримувати школу настільного тенісу при університеті. ФФКС — факультет, де навчають чемпіонів!

Полтавська політехніка — університет великих можливостей! Слава українським спортсменам! Слава і вдячність ЗСУ, які у цей час захищають наші життя на фронті!» – привітав з перемогою ректор Володимир Онищенко.

Нагадаємо, минулого року випускники і студенти політехніки стали чемпіонами Паралімпійських ігор в Токіо.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»