2023-07-10

Студент ФФКС Максим Овчаренко став золотим призером Чемпіонату світу з настільного тенісу, що триває у Китаї

Студент групи 202-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Максим Овчаренко виборов три золоті медалі в індивідуальному та парному заліках Чемпіонату світу з настільного тенісу серед спортсменів з порушеннями слуху, що триває у Китаї.

Студент ФФКС Максим Овчаренко став золотим призером Чемпіонату світу з настільного тенісу, що триває у Китаї

08 липня 2023 року у місті Тайбеї (Республіка Китай) стартував Чемпіонат світу з настільного тенісу серед спортсменів з порушеннями слуху (дорослі), який триватиме до 20 липня 2023 року.

Студент групи 202-ФС факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Максим Овчаренко виборов три золоті медалі в індивідуальному та парному заліках престижного міжнародного турніру. Спортсмен Полтавської політехніки продемонстрував відмінну фізичну форму та результати наполегливих тренувань.

Вітаємо золотого призера та його тренера Закладного Миколу Григоровича з першими вагомими досягненнями на Чемпіонаті світу! Зичимо успіхів у підкоренні нових вершин спортивного Олімпу!

Раніше черлідерки Полтавської політехніки успішно дебютували на Чемпіонаті Європи, що відбувся в Італії, спортсмени Полтавської політехніки стали золотими призерами Чемпіонату України з веслування на човнах «Дракон».

 

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»