2024-05-29

Студенти-першокурсники ФФКС вибороли повний комплект нагород Чемпіонату України з веслування на байдарках і каное

Студенти-першокурсники факультету фізичної культури та спорту Полтавської політехніки стали переможцями та призерами змагань Чемпіонату України з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років, що проходили у місті Умані. У скарбничці досягнень спортсменів – три золотих, дві срібні та чотири бронзових медалей на різних дистанціях.

Студенти-першокурсники ФФКС вибороли повний комплект нагород Чемпіонату України з веслування на байдарках і каное

Нагадаємо, у період з 22 по 26 травня 2024 року в місті Умані відбулися змагання Чемпіонату України з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років. У різних категоріях за першість змагалися понад 300 спортсменів із різних куточків нашої країни, які продемонстрували відмінну фізичну форму та результати наполегливих тренувань.

Змагання мали відбірковий характер - переможці візьмуть участь у Чемпіонаті Європи, що відбудеться 27 -30 червня 2024 року у столиці Словаччини та Чемпіонаті світу, що пройде з 17 по 21 липня 2024 року у болгарському місті Пловдиві.

Студенти-першокурсники факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» у складі збірної команди Полтавської області з веслування на байдарках і каное здобули повний комплект почесних нагород та продемонстрували високу спортивну майстерність та жагу до перемоги.

Вагомими спортивними досягненнями відзначилися:

  • Верблюд Ярослав, студент групи 101-ФС факультету фізичної культури та спорту – дві золоті медалі на дистанціях С-1 1000м та С-2 500м;
  • Рудий Антон, студент групи 102-ФС факультету фізичної культури та спорту – золота медаль на дистанції С-4 500 м; бронзова медаль на дистанції С-1 200м;
  • Григоренко Роман, студент групи 102-ФС факультету фізичної культури та спорту – срібна медаль на дистанції С-4 200м; бронзова медаль на дистанції С-4 500м;
  • Присяжний Олег, студент групи 101-ФС факультету фізичної культури та спорту - срібна медаль на дистанції С-4 200м; бронзова медаль на дистанції С-4 500м;
  • Пустовойт Артем, студент групи 102-ФС факультету фізичної культури та спорту – бронзова медаль на дистанції К-4 200м.

Пишаємося нашими спортсменами, бажаємо міцного здоров’я, мирного неба та нових вагомих спортивних досягнень!

Нагадаємо, під час цих змагань четверо спортсменів Полтавської політехніки стали переможцями Чемпіонату України з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді.

Нещодавно магістрантка політехніки стала золотою і срібною призеркою ІІ етапу Кубку світу з веслування на байдарках та каное.

 

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»