2021-10-27

Студенти політехніки вакцинуються в мобільному пункті університету

Студенти Національного університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» продовжують вакцинуватися на базі університету – працює мобільний пункт вакцинації.

Студенти політехніки вакцинуються в мобільному пункті університету

27 жовтня в університеті працював мобільний пункт вакцинації. Медики КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №1» щеплювали студентів вакциною Comirnaty / Pfizer.

«Вакцинація на базі університету відбувається з червня. Сьогодні був черговий раунд – щеплювались студенти. За дві години вакцинували 33 студентів, які попередньо записувались в чергу через профспілковий комітет студентів і аспірантів.

Велика вдячність мобільній бригаді медиків і колективу КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №1», особливо директору  Віталію Васильовичу Павленку і начмеду Оксані Михайлівні Потяженко, за високий професіоналізм, якісну організацію та проведення вакцинації.

Усі бажаючі студенти можуть вакцинуватися – триває запис і формуємо групи на зручний час. У політехніці створено найбезпечніші умови для освітнього процесу – окрім протиепідемічної інфраструктури (температурний скринінг на вході, карантинна навігація, санітайзери, бокси для використаних засобів індивідуального захисту тощо), у нас один з найвищих показників вакцинації працівників. В університеті зараз налічується 761 працівник: 305 науково-педагогічних працівників і 456 співробітників. Станом на 27 жовтня 2021 року вакциновано 95,41% науково-педагогічних працівників. Загалом щеплені 84,89% співробітників», – прокоментував проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку інфраструктури розвитку Анатолій Мартиненко.

Усі охочі викладачі та студенти можуть вакцинуватись:

  • у мобільному пункті університету (за попереднім записом: через відділ охорони праці – відповідальна Наталія Сімакіна, через профком – відповідальний Олександр Дроботя)
  • у сімейних лікарів
  • у центрах масової вакцинації

Нагадаємо, з початку навчального року у Полтавській політехніці був найвищий рівень вакцинації науково-педагогічних працівників.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»