2021-03-03

Студенти політехніки вдруге перемогли на турнірі з кіберспорту «Poltava Cyber Cup’21»

Студенти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» здобули перемогу на другому міському турнірі з кіберспорту «Poltava Cyber Cup’21», організованого серед студентів закладів вищої та професійної освіти міста Полтави.

Студенти політехніки вдруге перемогли на турнірі з кіберспорту «Poltava Cyber Cup’21»

Упродовж 25-28 лютого на базі факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» провели змагання другого міського турніру з кіберспорту в дисципліні CS:GO «Poltava Cyber Cup’21» серед студентів закладів вищої та професійної освіти міста Полтави. До спортивної ініціативи вкотре долучився Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та особисто керівник відокремлених підрозділів Всеукраїнської громадської організації «Спортивна студентська спілка України» та громадської організації «Українська федерація учнівського спорту» в Полтавській області, ректор університету, професор Володимир Онищенко.

Враховуючи високий спортивний потенціал студентської молоді, відмінну матеріально-технічну базу університету та створені максимально комфортні умови для тренувань, команда кіберспортсменів Полтавської політехніки вдруге стала чемпіоном турніру в дисципліні CS:GO «Poltava Cyber Cup’21». Наприкінці минулого року студентів-кіберспортсменів відзначили за вагомі особисті досягнення та перемогу у першому міському турнірі, проведеному університетом та благодійною громадською організацією «Захистимо майбутнє».

Чемпіонами турніру з кіберспорту стали:

  • Юрій Голік, студент групи 401-Бп, тренер команди;
  • Максим Говтвяниця, студент групи 201 -ГН, капітан команди;
  • Богдан Моривець, студент групи 102-НГ;
  • Юрій Левенко, студент групи 201 -ММІ;
  • Павло Гавриленко, студент групи 401 -Бм;
  • Максим Адаменко, студент групи 401-ТТ.

Учасники секції кіберспорту DevilMariRose стали переможцями турніру, здобувши перемогу в дисципліні CS:GO. Через карантинні обмеження, спричинені світовою пандемією COVID-19, змагання провели у онлайн-форматі, що не завадило команді університету продемонструвати відмінні результати та сталеву волю до перемоги.

«Хочу розділити радість зі студентами Полтавської політехніки, які активно долучаються до популяризації кіберспорту на Полтавщині та поповнюють скарбничку спортивних досягнень і високих відзнак університету. Щиро пишаюся вашим особистісним та професійним зростанням, відмінними успіхами у навчанні та спорті! Твердо переконаний – наполеглива праця, спільні наукові та спортивні здобутки посилюють позиції університету серед провідних закладів вищої освіти нашої держави та сприяють позитивному іміджу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»!» – прокоментував ректор університету, керівник відокремлених підрозділів Всеукраїнської громадської організації «Спортивна студентська спілка України» та громадської організації «Українська федерація учнівського спорту» в Полтавській області Володимир Онищенко.

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» подовжує активно підтримувати спортивні молодіжні ініціативи, зокрема, в грудні став партнером міського Чемпіонату з куодокіокушин карате.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»