2023-06-18

Студенти Полтавської політехніки стали срібними та бронзовими призерами ХХХІІ Чемпіонату Європи з армрестлінгу

Студенти факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Руслана Симоненко та Володимир Литвин у складі збірної команди стали срібними та бронзовими призерами ХХХІІ Чемпіонату Європи з армрестлінгу, що відбувся у місті Кишинів (Республіка Молдова).

Студенти Полтавської політехніки стали срібними та бронзовими призерами ХХХІІ Чемпіонату Європи з армрестлінгу

Упродовж 8-18 червня 2023 року у м. Кишинів (Республіка Молдова) відбулися змагання ХХХІІ Чемпіонату Європи з армрестлінгу. В міжнародному спортивному турнірі взяли участь понад 900 учасників, що представляли 31 країну світу.

У складі збірної команди участь у змаганнях взяли студенти Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Руслана Симоненко та Володимир Литвин, які продемонстрували відмінну фізичну форму та високі результати наполегливих тренувань.

За підсумками змагань спортсмени Полтавської політехніки стали срібними та бронзовими призерами Чемпіонату:

  • Руслана Симоненко, студентка групи 302-ФС факультету фізичної культури та спорту, виборола третє призове місце на ліву руку, друге місце на праву руку серед молоді і третє місце на ліву, друге місце на праву серед дорослих.
  • Володимир Литвин, студент групи 502-ФС факультету фізичної культури та спорту, посів третє призове місце на праву руку.

Загалом у скарбничці спортивних нагород студентів Полтавської політехніки – 2 срібні та 3 бронзові медалі.

Тренує спортивно обдаровану молодь випускник факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Артем Письмак.

Пишаємось високими спортивними досягненнями та зичимо успіхів у підкоренні нових вершин спортивного Олімпу!

Раніше команда Полтавської політехніки стала золотою призеркою Всеукраїнських змагань серед науково-педагогічних працівників ЗВО з більярдного спорту «Динамічна піраміда-Соло» - Кубок Сінякевича.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»