2022-03-01

Студенти-реабілітологи працюють у лікарнях, госпіталях та центрах психологічної допомоги

Студенти спеціальності «Фізична реабілітація, ерготерапія» факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» в час війни працюють в реанімаційних відділеннях лікарень і госпіталів, надаюють долікарську медичну та реабілітаційну допомогу.

Студенти-реабілітологи працюють у лікарнях, госпіталях та центрах психологічної допомоги

Окрім реабілітаційних послуг військовим та бійцям Територіальної оборони Полтавської області, студенти організовують пункти надання психологічної допомоги та реабілітації для дітей і їх батьків. Чимало студентів працюють у волонтерських загонах, роблячи власний внесок у відновлення миру на території  України.

За словами доктора педагогічних наук, професора, декана факультету фізичної культури та спорту Полтавської політехніки Ліни Рибалко, студенти добровільно виявили бажання допомогати захисникам та працювати на благо українського народу.

«Щиро сподіваємося, що зусилля  активної студентської молоді та викладачів університету сприятимуть посиленню бойового духу громадян, віри у потужну оборонноздатність та непереможність  Збройних Сил України. Разом ми — непереможні!» — наголосила очільниця факультету фізичної культури та спорту.

Нагадаємо,  Полтавська політехніка виконує гуманітарну місію, ректор  університету провів оперативну нараду, працює гаряча лінія університету і психологічна служба працює 24/7.