2020-03-24

Студенти університету зможуть безкоштовно вчитися на Coursera

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» приєднався до проєкту Coursera for Campus

Студенти університету зможуть безкоштовно вчитися на Coursera

Зважаючи на спалах COVID-19, Coursera зробила свій повний каталог курсів доступним безкоштовно для кожного університету, який перевів освітній процес у дистанційний формат чи  взагалі призупинив, щоб допомогти викладачам знайти способи мінімізувати перебої в навчанні

«Нам пощастило мати галузевих партнерів та університети, які стояли на передовій, щоб відповідати на виклики, з якими стикається людство час від часу. Натхнені їхньою підтримкою та відповідно до нашої місії – служити студентам скрізь, ми розпочинаємо глобальні зусилля для надання допомоги університетам та коледжам, які прагнуть забезпечити онлайн-курси у відповідь на коронавірус», – йдеться в офіційному повідомленні компанії.

Courséra — технологічна компанія, що працює в галузі освіти, заснована професорами інформатики зі Стенфордського університету у квітні 2012 року.

Університет скористався можливістю, яку надає освітня платформа Coursera у зв’язку з пандемією коронавірусу: доступ до більш ніж 3 800 курсів і 400 спеціальностей від провідних університетів світу та галузевих партнерів. Установи матимуть доступ до 31 липня 2020 року, а студенти – до 30 вересня 2020 року, щоб закінчити свої курси. Крім того, Coursera розробить щомісячні плани розширення за потреби. Це дозволяє студентам з різних дисциплін продовжувати якісну освіту з будь-якої точки світу, адже Coursera співпрацює з університетами з різних країн світу для викладання курсів цих навчальних закладів онлайн.

Безкоштовні курси Coursera пропонують широкий спектр тем: від бізнесу та технологій до охорони здоров’я та фізичних наук. Усі ці матеріали доступні за допомогою однієї центральної програми навчання, яка утворює віртуальну спільноту викладачів та студентів у той час, коли фізично збиратись просто неможливо.

На курсах є відеоуроки від відомих професорів кількома мовами, доповнені прикладними проектами, інтерактивними вікторинами та рецензованими завданнями.

Щоб зареєструватися, заповнюйте форму:

✍Форма для студентів https://forms.gle/QjWMAnDJ9JiiuutSA

✍ Форма для викладачів https://forms.gle/81jfeFh7tCradWPx7

Після отримання листа-запрошення на електронну адресу відкриється можливість користуватися освітньою платформою.

Навчаємося та працюємо вдома!