2023-02-06

Студентів політехніки запрошують до участі у довгостроковій програмі академічної мобільності Erasmus+ в Румунії

Студентів Полтавської політехніки запрошують стати учасниками проєкту академічної мобільності за програмою Erasmus+ на весняний семестр 2022/2023 навчального року на базі University of Alba Iulia, що знаходиться у Трансильванії. Учасники отримають щомісячний грант у розмірі 1050 євро на проживання та харчування. Дедлайн подання заявок – 10 лютого 2023 року.

Студентів політехніки запрошують до участі у довгостроковій програмі академічної мобільності Erasmus+ в Румунії

Університет-партнер  Національного університету  «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» «1 DECEMBRIE 1918»   University of Alba Iulia з мальовничого міста Алба-Юлія,  що знаходиться в Трансильванії (центральна Румунія), оголошує   конкурс для студентської молоді  на участь у довгостроковому проєкті академічної мобільності за програмою Erasmus+ на весняний семестр (лютий-червень) 2022/2023 навчального року.  

Навчання в Румунії розпочнеться 27 лютого 2023 року. Студентам-учасникам програми обміну будуть перезараховані усі навчальні дисципліни, які будуть опановані в університеті «1 DECEMBRIE 1918» University of Alba Iulia, відтак переривати навчання чи брати академічну відпустку непотрібно. Студенти-учасники програми отримають щомісячний грант у розмірі 1050 євро на проживання та харчування.  Мова навчання – англійська.

Подати заявку на участь можуть студенти  перших – третіх  курсів, які навчаються за наступними програмами:

  • «Іноземні мови»;
  • «Економіка»;
  • «Управління бізнесом/бізнес-адміністрування»;
  • «Бухгалтерський облік і оподаткування»;
  • «Фінанси, банківська справа та страхування»;
  • «Право»;
  • «Комп’ютерні науки».

Дедлайн прийому заявок  -  10 лютого 2023 року до 15.00.

Працівники   міжнародного відділу Полтавської політехніки забезпечать інформаційну підтримку та допоможуть з оформленням необхідних документів.

За детальнішою інформацією стосовно проєкту звертатись до  кандидатки філологічних наук, доцентки  кафедри германської філології та перекладу Полтавської політехніки Анни Костянтинівни Павельєвої                    (+38-(095)-91-08-192) або надсилати запити на пошту kunsite.zi@gmail.com.

Навчання  упродовж  семестру  у зарубіжних університетах – партнерах є прекрасною можливістю для студентської молоді  отримати нові знання та навички за європейською програмою, познайомитись з новою країною та її культурою і звичаями, підвищити рівень іноземної мови, знайти нових друзів та отримати море позитивних вражень.

Раніше стартує курс з підвищення кваліфікацій напряму TEST AUTOMATION (JAVA) для викладачів університетів,  Coursera та Udemy запрошують бажаючих вдосконалити навички володіння англійською мовою, українську молодь запрошують для участі в Єврошколі-2023,  стартує серія онлайн-тренінгів з інформаційної гігієни InfoLight.UA.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»