2021-05-05

Студентка ННІФЕМ перемогла на конкурсі зі спеціальності «Підприємництво»

Студентка Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту Полтавської політехніки Карина Голубка стала бронзовою призеркою Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Підприємництво». Студентка презентувала дослідження про формування підприємницької стратегії на прикладі логістичної інфраструктури бізнес-середовища.

Студентка ННІФЕМ перемогла на конкурсі зі спеціальності «Підприємництво»

23 квітня на базі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана відбулася підсумкова науково-практична конференція II туру Всеукраїнського конкурсу студентських робіт зі спеціальності «Підприємництво». Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №1457 від 24 листопада 2020 року «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році» Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана став базовим закладом вищої освіти України з проведення Всеукраїнського конкурсу студентських робіт зі спеціальності «Підприємництво». З повним списком переможців, науковими тезами та рецензіями на подані наукові роботи можна ознайомитися у розділі «Студентська наука» офіційного сайту Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

До науково-практичної конференції було відібрано 36 найкращих студентських робіт із різних закладів вищої освіти України (всього на конкурс було подано понад 100 студентських наукових робіт).

За результатами конкурсного оцінювання наукова робота студентки-третьокурсниці спеціальності 076 ««Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Навчально–наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Карини Голубки «Формування підприємницької стратегії суб’єкта господарювання на основі логістичної інфраструктури бізнес-середовища», виконана під керівництвом кандидата економічних наук, доцента кафедри економіки, підприємництва та маркетингу Олександра Хадарцева, здобула диплом III ступеня.

За словами авторки наукового дослідження, наукова новизна представленої роботи полягає у розробці основних шляхів підприємницької стратегії на прикладі логістичної інфраструктури конкретного бізнес-середовища.

«Сучасна логістика є вже не лише інструментом здійснення товароруху в каналах розподілу, а й цілісною концепцією організації бізнесу та управління його процесами. Тому і в методологічному, і в практичному аспектах, логістика здатна ефективно виконати роль стратегічного механізму формування, організації та реалізації успішної підприємницької діяльності, відповідно до вимог конкретного бізнес-середовища», – говорить студентка. Розробка стане в нагоді підприємцям, фахівцям з комерційної діяльності, практикам. У планах – продовжувати дослідження найпріоритетніших напрямків підприємницьких стратегій та напрацювання практичних рекомендацій по вдосконаленню уже існуючих моделей.

Нещодавно студент-автор прикладного дослідження дизельного двигуна вантажівки переміг на конкурсі зі спеціальності «Транспортні технології», а магістрант політехніки переміг на конкурсі наукових робіт зі спеціальності «Гірництво».

Щиро вітаємо переможницю та її наукового керівника! Пишаємося вагомими науковими здобутками та бажаємо подальших успіхів!

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»