2023-04-06

Студентка створила стікер-паки Полтавської політехніки для Viber і Telegram

Студентка кафедри економіки, підприємництва та маркетингу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Софія Іванова під час стажування в університеті розробила корпоративний стікер-пак для месенджерів Viber і Telegram «Студенти НУПП».

Студентка створила стікер-паки Полтавської політехніки для Viber і Telegram

Студентка-першокурсниця групи 101-ЕК кафедри економіки, підприємництва та маркетингу ННІ фінансів, економіки, управління та права Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» освітньої програми «Економічна кібернетика та аналітична економіка» Софія Іванова під час стажування на випускаючій кафедрі розробила стікер-пак для месенджерів – Viber «Студенти НУПП» і Telegram «Студенти НУПП»

«Спочатку це було пробне завдання зі стажування, а вже потім це переросло в повноцінний проєкт, який я успішно реалізувала. Хоч це було лише пробне завдання, але мені захотілося залишити частинку себе на згадку, коли я вже не буду звичайною першокурсницею, щоб дивлячись на ці стікери інші гадали, хто ж це їх створив.

У створенні та поданні ідей деяких стікерів мені допомагав мій одногрупник, за що я йому дуже вдячна. Погляд з боку інколи відігравав дуже важливу роль», – розповіла Софія Іванова.

За словами студентки, без урахування часу на відпочинок та інших зовнішніх факторів, на реалізацію проєкту витрачено близько 70 годин.

«Під час відбору ідей я опиралася на статистику часто використовуваних стікерів загалом, щоб зрозуміти, які емоції краще подати. Також є стікери без підписів, це було зроблено навмисно, щоб можна було мобілізувати їх використання.

Зі складнощів можу відзначити лише те, що я малювала їх на телефоні від руки. До цього у мене вже була практика малювання на телефоні, але коли малюєш так багато швидко втомлюєшся. Також бували моменти, коли я не знала, як правильно подати ідею того чи іншого стікера.

Зараз я лише на першому курсі, тому багато про навчання розповісти не можу. Але мені подобається тут. Гадаю, якби мені знову дали вибір куди вступити, я б все одно обрала Полтавську політехніку», – поділилася студентка.

 

Нагадуємо, реєстрація учасників НМТ триває до 3 травня, а пункт реєстрації на НМТ у політехніці працює без вихідних.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»