2022-11-28

Студентську молодь запрошують на онлайн-тренінг програми «Активні громадяни»

Громадська організація «Молоді Агенти Змін» за підтримки Британської Ради в Україні оголошує набір учасників та учасниць на онлайн-тренінг програми «Активні громадяни», що відбуватиметься упродовж 7-9 грудня 2022 року. У разі успішного проходження тренінгу учасники отримають сертифікати міжнародного зразка. Реєстрація на подію обов’язкова!

Студентську молодь запрошують на онлайн-тренінг програми «Активні громадяни»

Громадська організація «Молоді Агенти Змін» за підтримки Британської Ради в Україні оголошує набір учасників та учасниць на онлайн-тренінг програми «Активні громадяни», де молоді люди дізнаються про основні принципи та особливості програми, спрямованої на об’єднання та соціальне згуртування активних громадян і громадянок задля створення потужної спільноти, яка здатна змінювати й розв’язувати локальні та глобальні проблеми суспільства.

Тренінг відбуватиметься упродовж 7-9 грудня 2022 року на платформі Zoom з 16 до 20 години щодня.  Реєстрація обов’язкова!

Учасники та учасниці онлайн-тренінгу отримають сертифікат міжнародного зразка та можливість продовжити навчання на всеукраїнських семінарах і тренінгах Британської Ради. Студентська молодь зможе спробувати свої сили під час конкурсу проєктів соціальної дії та інших активностей програми, що надасть можливості отримати фінансування для реалізації власної ініціативи.

Участь у тренінгу безкоштовна. Необхідною умовою для отримання учасниками сертифікату Британської ради є участь упродовж усіх чотирьох днів тренінгу.

Раніше оголосили конкурс на кращу монографію молодих вчених «Монографія на грант-2022», а науковці отримають доступ до лабораторій Об’єднаного дослідницького центру Європейської Комісії.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»