2023-02-03

Трьом науковицям Полтавської політехніки вручили атестати про вчені звання

Під час засідання Вченої ради Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» ректор Володимир Онищенко вручив науковицям факультету філології, психології та педагогіки, Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою та ННІ нафти і газу атестати про присвоєння вчених звань, відзначивши їхні вагомі здобутки, старанність та високий професіоналізм.

Трьом науковицям Полтавської політехніки вручили атестати про вчені звання

За рішенням атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України від 1 лютого 2023 року, яка підтримала попереднє рішення Вченої ради Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», вчені звання професора та доцентів було присуджено трьом науковицям структурних підрозділів університету.

2 лютого під час засідання Вченої ради ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», доктор економічних наук, професор Володимир Онищенко вручив атестат професора науковиці факультету філології, психології та педагогіки – доктору педагогічних наук, професору кафедри українознавства, культури та документознавства Оксані Тур.

Вчені звання доцента присвоєно:

  • Ірині Ткаченко, кандидатці технічних наук, доцентці кафедри автомобільних доріг, геодезії, землеустрою та сільських будівель Навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою;

  • Олександрі Чередніковій, кандидатці технічних наук, доцентці кафедри теплогазопостачання, вентиляції та теплоенергетики Навчально- наукового інституту нафти і газу.

«Ще одна історична подія в житті одного з кращих класичних університетів – вже вдруге за час повномасштабного вторгнення вручаю науковцям атестати про присвоєння вчених звань. Висловлюю слова вдячності нашим Збройним Силам за надану можливість зібратися у дружньому колі та особисто привітати колег. В умовах повітряних тривог та блекаутів ще більше цінуємо прості людські взаємини, всебічно підтримуємо один одного.

Щиро вітаємо колег з заслуженим науковим визнанням! Пишаємося вашою належністю до дружньої команди Полтавської політехніки, сумлінністю, цілеспрямованістю та високим професіоналізмом! Ваша відданість університету, служіння науці надихають та мотивують не зупинятися на досягнутому! Разом ми зможемо все! Слава Україні!» – привітав колег ректор Полтавської політехніки, професор Володимир Онищенко.

Нагадаємо, Полтавська політехніка посідає перше місце серед полтавських університетів у рейтингу Webometrics 2023.

Раніше 16 співробітників Полтавської політехніки нагороджені відзнаками Міністерства освіти і науки України, а п’ятеро науковців університету отримали атестати доцентів.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»