2024-03-04

«Цифрові навички для освіти з Google»: викладачів запрошують пройти серію онлайн – тренінгів

Викладачів закладів фахової передвищої та вищої освіти, всіх бажаючих запрошують пройти курс «Цифрові навички для освіти з Google», організований компанією «Google» у співпраці з Міністерством освіти і науки України. Учасники дізнаються про цифрові інструменти Google для підвищення ефективності роботи та використання штучного інтелекту як особистого помічника. Діє онлайн – реєстрація.

«Цифрові навички для освіти з Google»: викладачів запрошують пройти серію  онлайн – тренінгів

Викладачів закладів фахової  передвищої  та вищої освіти, всіх бажаючих  запрошують пройти курс «Цифрові навички для освіти з Google». Навчання педагогів організує компанія «Google» у співпраці з Міністерством освіти і науки України.

Програма курсу містить 7 онлайн-тренінгів про цифрові інструменти Google для підвищення ефективності роботи та використання штучного інтелекту як особистого помічника.

Також курс містить інформацію про інструменти, що зроблять навчання більш інтерактивним та персоналізованим, та основи безпеки дітей та молоді в Інтернеті тощо.

Під час навчання учасники зможуть долучитися до інтерактивних завдань, челенджів та наживо проконсультуватися з тренером.

За проходження окремого тренінгу або всього курсу  викладачі  отримають сертифікат.

Навчання розпочнеться 19 березня 2024 року  о 16:00.

Кожен учасник має попередньо зареєструватися.

Нагадаємо,  Вільнюський університет прикладних наук запрошує викладачів Полтавської політехніки взяти участь у онлайн-семінарах зі сталого розвитку, науковців політехніки запрошують взяти участь у міжнародному заході на базі румунського університету-партнера «Lucian Blaga» University of Sibiu.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»