2024-03-02

Науковців політехніки запрошують взяти участь у міжнародному заході на базі румунського університету-партнера «Lucian Blaga» University of Sibiu

Партнер Полтавської політехніки – «Lucian Blaga» University of Sibiu запрошує науково-педагогічних працівників університету взяти участь у X International Week, що проходитиме упродовж 20-24 травня 2024 року у місті Сібіу (Румунія). Можлива онлайн та офлайн участь, дедлайн подання заявок – 1 травня 2024 року.

Науковців політехніки запрошують взяти участь у міжнародному заході на базі румунського університету-партнера «Lucian Blaga» University of Sibiu

Партнер Полтавської політехніки – «Lucian Blaga» University of Sibiu запрошує науково-педагогічних працівників університету взяти участь у X International Week, що проходитиме упродовж 20-24 травня 2024 року в місті Сібіу (Румунія). Масштабний міжнародний івент присвятили стійкій співпраці у сфері освіти, досліджень та інновацій. Взяти участь у заході можна як офлайн, так і онлайн.

З-поміж ключових проблемних питань, що розглядатимуться в рамках заходу – міжнародні компетенції, тенденції економічної глобалізації та інтернаціоналізація закладів вищої освіти, транскордонна освіта в університетах, дослідження та трансфер інновацій, зелений перехід та сталий розвиток, рівність та якість вищої освіти.

Бажаючих долучитись до X Міжнародного тижня Erasmus+ запрошують прочитати 1 чи 2 лекції на вищезазначені теми для студентів, магістрантів, докторантів та викладачів.

Мова лекцій – англійська.

Заявку на участь можна подати тут.

Дедлайн – 1 травня 2024 року.

Детальніша інформація про захід міститься за посиланням.

«Участь у майстер-класах, семінарах та дискусіях у рамках міжнародних тижнів Еразмус+ дозволяє науково-педагогічним працівникам закладів вищої освіти ознайомитися з інноваційними методами викладання, кращими практиками та останніми тенденціями в освіті. Взаємодія з викладачами з різних країн і фахівцями різних професій відкриває широкі можливості для співпраці, обміну ідеями та майбутнього партнерства.

Учасники подібних івентів мають можливість ознайомитись з різними освітніми системами, підходами до викладання та новітніми методиками, що сприяють особистісному зростанню та професійному розвитку. Це чудова нагода ознайомитись з новими ідеями, ресурсами та методологіями та прекрасна можливість для професійного зростання, налагодження контактів, культурного збагачення та особистісного розвитку», – розповіла координаторка міжнародного співробітництва Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», координаторка зовнішніх комунікацій у Eurodoc, членкиня Експертної ради молодих учених Міністерства освіти і науки України, кандидатка філологічних наук, доцентка Анна Павельєва.

Нещодавно у політехніці презентували Програму академічних обмінів імені Фулбрайта, а політехніка посіла перше місце у рейтингу uniRank University Ranking-2024 серед ЗВО Полтавської області.

Відзначимо, студенти Полтавської політехніки мають можливість навчатись за кордоном за грантовими програмами кредитної академічної мобільності впродовж семестру або цілого навчального року в провідних університетах Австрії, Гренландії, Данії, Естонії, Литви, Латвії, Норвегії, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Румунії, Словаччини, Фінляндії, Чехії.

За детальнішою інформацією стосовно актуальних програм академічної мобільності звертайтесь до відділу міжнародних зв’язків (каб.320-Ф, interoffice@nupp.edu.ua) або до координаторки міжнародного співробітництва Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» – к.філол.н., доцентки кафедри германської філології та перекладу Павельєвої Анни Костянтинівни (ауд.310-ц, email: kunsite.zi@gmail.com, телефон: +3-8-(095)-91-08-192).

Нагадаємо, студентів запрошують взяти участь у стипендіальній програмі від Республіки Корея.

 

Медіацентр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»