2020-10-02

Т.в.о. міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет вручив ректору президентську нагороду

Відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського №335/2020 Орденом «За заслуги» III ступеню нагородили ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професора Володимира Онищенка. Державну нагороду ректору університету вручив т.в.о. міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Т.в.о.  міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет вручив ректору президентську нагороду

Указом Президента України №335/2020  «Про відзначення державними нагородами»  за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм Орденом  «За заслуги» III ступеня  нагороджено ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професора  Володимира  Онищенка.

З високою державною нагородою очільника провідного університету Полтавського регіону та України привітав т.в.о. міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет.

З подвійної нагоди – Дня працівників освіти і отримання нагороди, науково-педагогічний та студентський колектив Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» вітає Володимира Олександровича Онищенка:

«Шановний пане ректоре! Вітаємо з високим державним визнанням!  Бажаємо нових креативних ідей, мудрих управлінських рішень, натхнення  та  успіхів у наполегливій плідній праці на благо вищої освіти. Щиро віримо в те, що пишемо золоту сторінку в історії рідного закладу вищої освіти та всієї української освіти. Виваженість, упевненість, готовність гідно  зустрічати сучасні освітні виклики, закоханість у обрану справу   роблять вас мудрим керівником, лідером та натхненником для величезного колективу однодумців. Зичимо міцного здоров’я,  благополуччя, невичерпної енергії та життєвого оптимізму!»

За ініціативи та повного сприяння ректора Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професора Володимира  Онищенка за останні роки створені  потужна матеріально-технічна база університету, розвивається спортивна інфраструктура, відкриваються надсучасні навчально-наукові лабораторії, залучаються бізнес-інвестиції. У політехніці успішно реалізується формула «освіта+бізнес+наука+влада», створені комфортні умови для навчання та гармонійного розвитку студентської молоді.