2022-06-30

У Миргородському фаховому коледжі імені Миколи Гоголя вручили дипломи випускникам трьох спеціальностей

30 червня 2022 року отримали дипломи випускники Миргородського фахового коледжу імені Миколи Гоголя Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» – діловоди, економісти та художники.

У Миргородському фаховому коледжі імені Миколи Гоголя вручили дипломи випускникам трьох спеціальностей

У відокремленому структурному підрозділі Полтавської політехніки – Миргородському фаховому коледжі імені Миколи Гоголя відбулися святкові урочистості з нагоди вручення дипломів. Випускники спеціальностей 051 «Економіка», 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація», 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» здобули освітньо-кваліфікаційний рівень фахового молодшого бакалавра і молодшого спеціаліста.

Привітати випускників завітали науковці Полтавської політехніки – проректор з науково-педагогічної роботи Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Богдан Коробко, декан факультету філології, психології та педагогіки Анна Агейчева, завідувачка кафедри економіки, підприємництва та маркетингу ННІ фінансів, економіки, управління та права, кандидат педагогічних наук, доцент Марина Чижевська.

Церемонію розпочали зі вшанування Хвилиною мовчання всіх, хто поліг у боях, захищаючи Україну.

«Цьогоріч вручено 16 дипломів з відзнакою, особливо старанні студенти нагороджені Подяками ректора університету Володимира Онищенка і Подяками директора коледжу. Це свідчить про високий рівень знань випускників, які в майбутньому відбудують Україну. Дякуємо за запрошення продовжити навчання у Полтавській політехніці – найкращому університеті Полтавщини. Вітаємо випускників з отриманням дипломів фахового молодшого бакалавра і молодшого спеціаліста! Попереду нові сходинки життя, нові перемоги. І вони будуть обовʼязково у мирній незалежній Україні! Безмежно вдячні ЗСУ за можливість здобувати знання та бачити блакитне небо над головою! Усе буде Україна!» – привітав в.о. директора коледжу В’ячеслав Лупашко.

Наказ директора урочисто оголосила завідувачка технічного відділення Людмила Халітова.

Нагадаємо, на посвяті у Миргородському фаховому коледжі ректор привітав першокурсників ювілейного року.

Раніше у коледжі нафти і газу вручили дипломи випускникам ювілейного року, а випускники-бакалаври Полтавської політехніки урочисто отримали дипломи і нагороди за досягнення.

 

Медіа–центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»