2022-06-30

У коледжі нафти і газу привітали випускників ювілейного року

У Полтавському фаховому коледжі нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбулося вручення дипломів молодших спеціалістів 184 випускникам спеціальностей 103 «Науки про Землю», 184 «Гірництво», 185 «Нафтогазова інженерія та технології», 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», із яких 14 отримали диплом із відзнакою. Усі цьогорічні випускники ювілейного року – у 2022 році коледж відзначає 55-річчя від заснування.

У коледжі нафти і газу привітали випускників ювілейного року

Із найкращими побажаннями професійного зростання звернувся до випускників проректор із науково-педагогічної та навчальної роботи Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Богдан Коробко, передав вітання від ректора Володимира Онищенка, вручив грамоти за високі досягнення у навчанні, активну громадянську позицію та запросив випускників продовжити освіту в Полтавській політехніці, де майбутнім вступникам готові надати усю необхідну допомогу.

Голова наглядової ради Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», генеральний директор ТОВ «НТП Бурова техніка» Віталій Вітрик порадів з успіхів юнаків та дівчат, бажаючи їм успішної кар’єри в нафтогазовій галузі, поділився спогадами про студентську юність, бо є одним із перших випускників Полтавського нафтового геологорозвідувального технікуму.

«Уже зараз 50 випускників працюють на нафтогазових підприємствах, створюють сім’ї, виховують дітей. Частина юнаків захищає нас у лавах ЗСУ та в рядах тероборони. Завдяки доблесним воїнам, ми маємо можливість навчатися та працювати безпосередньо в коледжі, бо у кожного свій фронт. Бажаю випускникам, незважаючи на складні умови сьогодення,  з оптимізмом дивитися у майбутнє і з упевненістю крокувати до здійснення мрій!» – привітала директор Любов Шумська.

Студенти коледжу підкорювали не лише вершини знань, а й прославляли альма-матер спортивними здобутками, за що нагороджені Подяками ректора:

Денис Остапченко, випускник освітньо-професійної програми «Експлуатація нафтових і газових свердловин» – майстер спорту України міжнародного класу з плавання, дворазовий чемпіон Європи, п’ятиразовий призера Чемпіонату світу, золотий, срібний та бронзовий призер Паралімпійських ігор Токіо 2020. Отримав диплом молодшого спеціаліста і планує продовжити підкорювати спортивні вершини та здобувати вищу освіту у Полтавській політехніці.

Антон Чуйко, випускник освітньо-професійної програми «Буріння свердловин» – майстер спорту, багаторазовий чемпіон України з гирьового спорту, чемпіон світу серед юнаків 2021 року з гирьового спорту.

Мати студентки освітньо-професійної програми «Інформаційно-комунікаційна діяльність та документознавство» Валерії Пікалової – Вероніка Пікалова від імені всіх батьків подякувала адміністрації та викладачам за професіоналізм у підготовці майбутніх фахівців.

Вітаємо випускників 2022 року, бажаємо реалізації планів та професійного зростання!

Нагадаємо, в університеті випускники-бакалаври урочисто отримали дипломи і нагороди за досягнення.

 

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»