2021-08-31

Студент коледжу нафти і газу Денис Остапченко виграв срібну медаль Паралімпіади

Студент Полтавського фахового коледжу нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», плавець Денис Остапченко виграв 40-ву медаль для України на Паралімпійських іграх у Токіо.

Студент коледжу нафти і газу Денис Остапченко виграв срібну медаль Паралімпіади

29 серпня Денис Остапченко фінішував другим у запливі на 50 метрів на спині у класі S3, змагаючись з лідерами – китайцем Ліанкангом Зоу і мексиканцем Дієго Діасу. Результат спортсмена – 45,57 секунди.

«Тріумфальні вихідні для наших паралімпійців, особливо для наших студентів і випускників! До скарбнички збірної України додалась срібна медаль Дениса Остапченка – студента Полтавського фахового коледжу нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»!

Захоплююсь спортивним характером, наполегливістю і жагою до перемоги!

Це 40-ва нагорода України на Паралімпіаді в Токіо і четверта медаль, яку вибороли спортсмени з Полтавщини!

Вітаємо і вболіваємо всією нашою великою університетською родиною!» – привітав керівник відокремленого підрозділу ВГО «Спортивна студентська спілка України» у Полтавській області, ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко.

Срібну медаль з плавання також виборов Олексій Вірченко, студент другого курсу факультету фізичної культури та спорту Полтавської політехніки.

Плавець Євгеній Богодайко, випускник спеціальності 017 «Фізична культура і спорт», виборов золоту медаль, повернувши українську команду до топ-10 команд у медальному заліку.

Тенісист Іван Май, випускник спеціальності 017 «Фізична культура і спорт», виборов бронзову нагороду, принісши Україні першу медаль на Паралімпіаді в Токіо з настільного тенісу.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»